Népszerűsítik a szabadidősportot

2022.02.02. 08:10

Fallabdázással indították a sorozatot, amely tollabdázással folytatódik majd

Sportot mindenkinek – ezzel a szlogennel indult el az elmúlt hétvégén a Monster Downtown Nyolckarikás Játékok, amelynek célja a szabadidősport népszerűsítése a szegedi cégek körében. A nyolc hétvégén át tartó sportesemény fallabdaversennyel indult a Squash Clubban.

Becsei Dávid

Forrás: Squash Club

A Rádió88 és a Squash Club Szeged a szabadidősport népszerűsítésének céljából nyolc hétvégén át tart, havi egyszer megtartja a Nyolckarikás játékokat.– Ezzel a kezdeményezésünkkel a céges sportnapok hangulatát szeretnénk visszahozni. Négyfős csapatok jelentkezését vártuk és várjuk folyamatosan, a sportágakra külön is lehet nevezni. A cél, hogy összekovácsolódjanak a társaságok, szurkoljanak és mozogjanak rendszeresen, vagyis éljenek társasági életet miközben keressük Szeged legsportosabb cégét – árulta el a Délmagyarországnak Pápai Miklós, az esemény egyik döntnöke. 

Természetesen a végső győztes kiléte nem csak a küzdőtereken dől el. Értékes pluszpontokat szerezhetnek az indulóknak a szurkolóik vagy éppen a csapattagok egységes megjelenése. A nyári hónapok kivételével minden hónap utolsó szombatján megmérkőz­nek egy adott sportágban. 

Az első, fallabdás eseményre tízen neveztek, legközelebb február 26-án gyűlnek össze. Ekkor már biztosan többen lesznek, a sportág pedig a tollaslabda lesz. 

Márciusban fitnesz challenge-et rendeznek, áprilisban dartsoznak, májusban pedig strandröplabdával vonulnak nyári szabadságra. Szeptemberben padellel térnek vissza, októberben az asztaliteniszütők kerülnek elő, majd októberben 3vs3-as teremfocival záródnak a küzdelmek. 

Nyolckarikás Játékok, első állomás, fallabda, végeredmény: 1. Bodrogi Bau. 2. Szeged Őrzői. 3. Zengo Kft. 4. Várka. 5. Squash Club. 6. Komplex Labor. 7. Aquamatic. 8. Tigra. 9. Adaptax. 10. Csiha Kft. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában