Jótékony gálameccset rendeztek a tiszteletére Tiszaszigeten

2022.06.08. 12:20

Nem véglegesen búcsúzik a klubtól Bernát Péter

Jótékonysági meccs, érem­átadó és búcsúztatás: ünnepi pillanatokból nem volt hiány pünkösd vasárnapján Tiszaszigeten. A továbbiakban ugyanis nem Bernát Péter irányítja edzőként a helyi csapatot, aki viszont marad a klub kötelékében a továbbiakban is.

V. P.

Bernát (középen) nem szakad el a tiszaszigeti klubtól, meglepetésajándékot kapott a klubvezetéstől. FOTÓ: TÖRÖK JÁNOS

Fotó: [email protected]

Ünnepi pillanatokkal ért vé­­get az idény Tiszaszigeten: a megyei I. osztály harmadik he­­lyezettje ugyanis pünkösdvasárnap megkapta a bronzérmeket, majd meglepték a csapat távozó játékos-edzőjét. Bernát Péter hét szezont követően távozik a csapat kispadjáról, a klub pedig meglepetéssel készült számára. A Johan család megsegítésére szervezett jótékonysági gálameccsel ugyanis a szigeti tréner egykori csapattársai, barátai álltak össze egy meccs erejéig – a lakásukat a tűz miatt elvesztő család megsegítése mellett így futballal is megköszönték Bernát Péter munkáját.

Nem búcsúzom teljesen a klubtól. Egy picit úgy érzem, szükségem van a feltöltődésre és a pihenésre, viszont más feladatkörben maradok Tiszaszigeten. A fő feladat az utánpótlásnál lesz, de épül közben a nagy műfüves pályánk, bízom benne, hogy ezáltal még vonzóbb lesz ez a helyszín – mondta lapunknak Bernát Péter. 

A távozó tréner 2015-ben vette át a csapat irányítását, hét szezon alatt pedig összesen öt érmet, három bronzot és két ezüstöt nyert a csapat a megyei I. osztályban. 

Amikor megkerestek, tetszett a felvázolt projekt, azért is választottam ezt a lehetőséget. Izgalmas volt felépíteni valamit, amikor befejeződött a bajnokság, szinte mindig ér­­met szereztünk. Igyekeztünk tartani az irányt az évek során, azt gondolom, ez a jövőben is működik majd. Azt gondolom, sikeres időszakot tudhatunk magunk mögött, hosszú folyamat egy ilyet felépíteni, és rengeteg munka vezetett idáig, hogy a Tiszasziget egy meghatározó klub legyen a megyei futballban – tette hozzá Bernát Péter, aki kitért rá, talán még fel sem fogta, hogy nem neki kell megszerveznie a következő szezonra való felkészülést. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában