Dabas

2022.07.04. 15:00

Bronzérmes a szegedi 60 évesek futballcsapata

Mádi József

A Szeged-Móraváros országos harmadik csapata, álló sor (balról): Miskolczi Ferenc, Kozma János, Beck Gábor, Kemenes Zoltán, dr. Kováts Gábor, Csiszár József, Török Gábor, Bajnai Antal, Mátrai Zoltán, térdelő sor (balról): Provits Imre csapatvezető, Gerecz Péter, Takács László, Rácz Lajos, Tóth János, Szrenka Béla- A képről hiányzik: Kovács Zoltán, Wenner Vilmos.

Forrás: OVLSE

Dabason rendezte meg az Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület a kispályás bajnokság döntőjét. A torna selejtezőit tíz régióban bonyolították le, és a Szeged-Móraváros együttese a délmagyarországi területen nagy fölénnyel nyert meg, a gólkirály dr. Kováts Gábor lett 14 találattal. 

A dabasi országos döntőben a 12 együttes között a Szeged-Móraváros a D csoportban a Videotonnal és a Bóllyal került össze. A Videoton elleni 3–3-as döntetlennel és a Bóly ellen 2–1-es győzelemmel első helyen jutott a csapat az elődöntőbe. Itt a Csitár elleni 0–0-s döntetlen után hétméteresekkel maradt alul, ezután a harmadik helyért a Békéscsaba ellen dr. Kováts góljával 1–0-ra nyert, így 3. helyezést ért el – veretlenül.

Dr. Kováts Gábor (jobbról) Csank Jánostól vette át a bronzérmet.
Forrás: OVLSE

A csapat tagjai: Miskolczi Ferenc (70 éves), Kozma János (67), Beck Gábor (60), Kemenes Zoltán (58), dr. Kováts Gábor (60), Csiszár József (62), Török Gábor (68), Bajnai Antal (66), Mátrai Zoltán (67), Gerecz Péter (67), Takács László (59), Rácz Lajos (58), Tóth János (59), Szrenka Béla (62), Kovács Zoltán (62), Wenner Vilmos (69), csapatvezető: Provits Imre (62).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában