Az alapozáson a hangsúly

2022.08.04. 06:30

A Pick Szeged játékosai festői környezetben edzőtáboroznak

Izzasztó kondiedzések reggel, taktikai tréningek délután. Ez a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának programja a szlovéniai magaslati edzőtáborban, Kranjska Gorán. A konditermet olykor a szabad levegőre cserélik, ekkor festői környezetben vezényel a keret tagjainak futóedzést Szlobodan Acsimov erőnléti tréner.

Becsei Dávid

Az intenzív edzések között fontos hangsúlyt fektetnek a nyújtásra és a lazításra az edzőtáborban.

Fotó: pickhandball.hu

Bár már a labda is előkerül Juan Carlos Pastor taktikai edzésein, a szlovéniai edzőtábor a játékosok kiváló fizikai állapotának megalapozásáról szól. Az itt elvégzett sikeres munka pozitívan kísérheti végig a csapatot a szezon során. Nem is spórol senki sem az erejével, legyen szó futóedzésekről, vagy éppen súlyzós feladatokról. 

A közkedvelt Kranjska Gorán egymást váltják a sztárcsapatok. A Pick Szeged előtt itt készült Luka Donciccsal a soraiban a címvédőként az Európa-bajnokságra készülő szlovén férfi kosárlabda-válogatott, míg a Tisza-partiakkal egyszerre edzőtáboroznak itt a szlovén és a görög női röplabdázók, míg korábban itt járt korábban a Kisvárda NB I.-es labdarúgócsapata is. 

A szegediek holnap indulnak haza, a hétvégi szabadságukat követően pedig hétfőtől már az edzőmeccsek motiválhatják a társaságot. Jövő szerdán 17 órától az előző idény bronzérmese, a Balatonfüred, pénteken 17 órától pedig a Gyöngyös lesz az ellenfél a Pick Aréna akadémiai otthonában, a Ludányi Márton sportcsarnokban. A meccsek megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ma 12 órától online, hétfőtől pedig személyesen lesz erre lehetőség az aréna jegypénztáraiban, ahol hétfőtől elkezdődik a bérletek megújítása is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában