Helyi sport

2022.08.22. 13:46

Mesternégyessel tért vissza a mártélyi gólvágó

Az elmúlt hétvégén elrajtoltak a megyei labdarúgó-bajnokságok, ezáltal visszatér rovatunk, a forduló gólvadásza is. Az első fordulóban a Mártélyban mesternégyesig jutott Papp Ernő.

V. P.

Papp Ernő négy góllal nyitotta a szezont.

Fotó: Mártély SK

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk nem is eshetett másra, mint Papp Ernőre: a Mártély támadója ugyanis az egyedüli játékos, aki mesternégyesig jutott.

– Reménykedtem benne, hogy így kezdünk majd. Meccs előtt beszélgettünk, akkor mondtam, hogy ez lenne a legjobb, ha egy nagyarányú győzelemmel kezdenénk a szezont. Kijött az erőnlétbeli különbség, ellenfelünk szétesett a második félidőben. A végén még úgy is domináltunk, hogy egy sérülés miatt emberhátrányban játszottunk – összegzett a Szegedi Pázsit elleni 10–0-ás győzelmet követően Papp Ernő. 

A korábbi megyekettes gólkirály szerezte csapata első két találatát, majd a hatodik és a nyolcadik gól fűződik a nevéhez.

– Az első a középhátvédünk indítását követően született, elvittem a kapus mellett, majd az üres kapuba lőttem. A másodiknál egy bepasszra érkeztem, a harmadik pedig egy kapáslövés volt, míg a negyediknél átemeltem a kapus fölött – idézte fel góljait a 23 éves csatár.

Papp Ernő tavaly nyáron a Hódmezővásárhelyi FC-hez szerződött, ahol az NB III.-ban kettő, a megyeegyben pedig öt meccsen lépett pályára, nyáron pedig visszatért korábbi csapatához, a Mártélyhoz.

– Nagyon sok tapasztalatot szereztem, azt érzem, sokkal többet tudok nyújtani most, mintha nem Vásárhelyen töltöttem volna ezt az egy évet. A nyáron több igazolást is végrehajtottunk, úgy érzem, komoly csapat leszünk a megyekettőben. Korai még célokat megfogalmazni, egyelőre úgy állunk hozzá, minden meccset meg szeretnénk nyerni – zárta Papp Ernő, aki csapatával a Csanytelek otthonában folytatja a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában