Helyi sport

2023.04.20. 14:10

A Szeged-Csanád GA utánpótláscsapatai jól szerepeltek

A Szeged-Csanád GA utánpótlás labdarúgó csapatai közül nyert az U17, az U16 és az U14, míg ikszelt az U15-ös együttes.

Egyelőre még csak a zászlót viszik a szegedi utánpótlás játékosok, ám meglehet, egyszer nekik tapsolnak majd a szurkolók.

Fotó: Gémes Sándor

MLSZ országos U19, B csoport, 7. forduló:
Várda Labdarúgó Akadémia–Szeged-Csanád GA 2–1 (2–0)
Szeged-Csanád GA: Wolland – Indre, Burai, Bakó Czékus, Barna (Bencze. 63.), Ilyés, Szekeres (Lippai. 46.), Léwang, Berger, Kordás. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Rózsa (4.), Jene (24.), ill. Czékus (61.).
Podonyi Norbert: – Az első félidőben hiányzott a megfelelő koncentráció, illetve a játékrendszerünkben nem mindenki találta meg a helyét. A második játékrészben feljavultunk, megváltozott a játék képe. Sikerült szépítenünk, és az utolsó percben megvolt az esélyünk az egyenlítésre is.

MLSZ országos U17, C csoport, 10. forduló:
Szeged-Csanád GA–KTE LA 1–0 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Kenyeres – Farkas (Botta-Dukát, 60.), Sándor, Botic, Boda, Milencovici, Gera, Simon, Dianovszky (Pintér, 77.), Budai (Vásárhelyi, 79.), Mikó. Vezetőedző: Bilic Igor.
Gólszerző: Mikó (22.).
Bilic Igor: – A Kecskemét elleni mérkőzésekre mindig is rangadóként tekintettünk. Az első félidőben jól játszottunk, és egy szép támadásból megszereztük a vezetést. A második játékrészben kicsit elfáradtunk és pontatlanabbá váltunk, de sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset, így fontos három pontot szereztünk. Sűrű a program: a következő három hétben hat mérkőzést játszunk, ez a győzelem lendületet adhat a mozgalmas időszakra.

MLSZ országos U16, C csoport, 8. forduló:
Szeged-Csanád GA–ZTE FC 2–0 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Szabó M. – Tóth D., Lőrincz L. Denucz (Molnár, 70.), Gáti (Grezsa, 70.), Csikós, Nógrádi, Trombitás (Ferenczi, 79.), Mádi Sz., Kis Cs. (Pohner, 83.), Lőrincz B. (Kiss B., 70.). Vezetőedző: Retek Flórián.
Gólszerzők: Kis (14.), Ferenczi (90.)  
Retek Flórián: – A mérkőzés elején kitűzött szakmai célokat, amely szerint a stílusunkhoz hűen, a labdát birtokolva játsszunk, maradéktalanul megvalósítottuk. A taktikai utasításokat betartottuk, ez az eredményben is tükröződött. Gratulálok a játékosoknak.

MLSZ országos U15, alap csoport, 16. forduló:
Szeged-Csanád GA–ZTE FC 1–1 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Farkas – Csuri (Szatmári, 53.), Lukácsi, Karácsonyi, Volford (Gallyas, 53.), Tóth N., Sümeghy, Csanády (Lakatos, 41.), Pipis, Lázár (Vásárhelyi, 46.), Kincses. Vezetőedző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Kincses (7.), ill. Belső (51.).
Kikity Márió: – Kicsit keserű a szánk íze, mert közel álltunk a győzelemhez. A mutatott játékkal összességében elégedett lehetek, de jobb helyzetkihasználással megnyerhettük volna a mérkőzést.

MLSZ országos U14, alap csoport, Kelet, 20. forduló:
Szolnoki MÁV Utánpótlás FC–Szeged-Csanád GA 0–3 (0–1)
Szeged-Csanád GA: Mesaros – Beder, Müller (Valach, 62.), Martonosi, Kocsis, Doszkocs, Szanka, Horváth (Kovács, 49.), Erőss (Kalmár, 54.), Mayer, András (Tóth-Sági, 41.). Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Erőss (19.), Tóth-Sági (53.), Doszkocs (77.).
Kovács Péter: – Ahogy mondani szokás, jól menedzseltük a mérkőzést, és az eltervezett gyakorolni valókat is nagyszerűen megvalósítottuk, azaz amikor kellett, akkor gyorsítottuk a játékot, amikor kellett, akkor lassítottuk. A rossz minőségű pályán is bátran felvállaltuk a saját játékunkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában