Helyi sport

2023.04.28. 10:29

Egyenlített a Miskolc a döntőben, hétfőn újra itthon az SZRSE

Május elsején még nem dőlhet el a bajnoki cím.

V. P.

Nem sikerült kettő-nullra meglépni a párharcban.

Fotó: Kocsis Alíz

A bajnoki döntő második mérkőzésén vereséget szenvedett a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata, így a hétfői, harmadik meccset 1–1-ről várhatja a Miskolc ellenében.

Az első szettben egy egészen hosszú csatát nyertek meg a borsodiak végül 36:34-re, majd a második is hasonlóan kiélezett csatát hozott, a végjáték ismét a hazaiaké lett, 2:0.

A harmadik játszmában nem sikerült a szépítés, így a Miskolc 3:0-al megnyerte ezt a meccset: hétfőn 19 órától az újszegedi sportcsarnokban az lesz a tét, ki várhatja majd előnyből a párharc negyedik, május 5-én esedékes mérkőzését.

Fésüs Erzsébet: A mai fordulón megérdemelten nyert a Miskolc, mert a végjátékokban sokkal pontosabbak voltak és kevesebbet hibáztak. Ugyanakkor csalódott is vagyok, mert ugyanúgy megnyerhettük volna mi is ezt a mérkőzést, hiszen minden szettben vezettünk és voltak lehetőségeink, hogy a javunkra zárjuk le a szetteket, de a mai nap ez nem sikerült.

MEAFC-Miskolc  – Vidux-Szegedi RSE 3:0 (36:34, 27:25, 25:21)
Férfi Röplabda NB I., döntő, 2. mérkőzés. Miskolc, 350 néző. Vezette: Takács, Varjasi.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Tomás Dileo, Davi Pozzobon, Kasnyik Bence, Kiss Gábor, Csányi Dániel. Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Demcsák Balázs, Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Fitor Patrick.  
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1–1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában