Helyi sport

2023.06.24. 09:53

Győzelemmel búcsúztak az Európa Játékoktól Jáhni Zsófiáék

Magabiztos győzelem a lettek elleni csoportzárón.

Munkatársunktól

Jáhni Zsófiáék harmadik helyen végeztek kvartettjükben.

Fotó: Koszticsák Szilárd

Már komolyabb tét nélkül léphetett pályára utolsó csoportmérkőzésén a magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott, miután első két csoportmeccsét elveszítette a csehek, illetve a franciák ellen, miközben ez a két válogatott egyaránt legyőzte a letteket, így ők ketten jutottak tovább a csoportból.

A Jáhni Zsófiával felálló magyar csapat nehezen lendült játékba, de az első négy magyar pontból hármat is a szegedi játékos szerzett. 4–2 után ugyan volt egy kis üresjárat a pontok terén, de ezt követően belehúzott a magyar csapat, és 11–3-as előnyről várhatta az utolsó perceket. Innen már nem volt kérdés, a magabiztosan és frissebben játszó magyar csapat végül 20–8-ra nyert, így megszerezte a csoportja harmadik helyét. Jáhni Zsófia öt pontot szerzett a meccsen.

A csoport végeredménye: 1. Franciaország 3 győzelem/0 vereség, 2. Csehország 2/1, 3. MAGYARORSZÁG 1/2, 4. Lettország 0/3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában