Lejátszotta első szlovéniai edzőmérkőzését a Szeged-Csanád GA

2023.07.17. 18:34

Gól nélkül maradtak

A szaúd-arábiai professzionális ligában szereplő Al-Feiha ellen lépett pályára első szlovéniai felkészülési mérkőzésén a Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata, amely gól nélkül zárt ázsiai ellenfelével szemben.

Mádi József

A frissen igazolt szegedi labdarúgó, Óvári Zsolt sem tudott betalálni a kapuba.

Fotó: Gémes Sándor

Az Al Feiha nevű klubot 1953-ban alapították, egyszer volt bajnok a szaúd-arábiai professzionális ligában (2016–17-ben), egyszer pedig második (2020–21), legutóbb a 13. helyen végzett, és ahogy a Szegednek, úgy a szaúdiak együttesnek is szerb nemzetiségű (Vuk Rasovics) vezetőedzője van. 

A Szeged-Csanád GA a felkészülési mérkőzés délelőttjén még egy taktikai jellegű edzésen vett részt, így futott neki az edzőmeccsnek. A mérkőzésen aztán a Molnár-Farkas – Gera, Szilágyi, Acsimovics, Nagy Zs. – Haris, Radics – Prosser, Gajdos, Óvári – Bíró B. kezdővel futott ki a roglai helyszínen, ahol a meccs kezdetén alig lehetett látni az alacsonyan közlekedő felhőktől...

A találkozón nem született gól, az első veszélyes helyzet egy fejes után a Tisza-partiak előtt adódott, majd Molnár-Farkasnak kellett egy szabadrúgás után bravúrt bemutatnia. A Szegedben pályára lépett még Rodics, Könczey, Lestyán, Tóth B., Beronja, Nyári, Palincsár, Magyar, Papp Á., Borvető, az eredmény viszont nem változott, habár mindkét félnek akadtak figyelemre méltó esélyei a gólszerzésre.

A Szeged-Csanád GA szerdán a szerb másodosztályú FK Macva Sabac ellen lép pályára megint. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában