Békéscsabán jártak

2023.08.14. 16:25

Fontos tornát nyertek meg a fiatal szentesi vízilabdázók

Hat csapat részvételével rendezték meg a Békésút Kupát Békéscsabán, amelyet a Szentesi Vízilabda Klub gyermekcsapata nyert meg, miután az összes meccsén győzött. A torna legjobb kapusának a Kurca-partiak játékosát, Kiss-Papp Józsefet választották meg.

Becsei Dávid

Minden meccsüket megnyerték a szentesi fiatalok, a döntőt 10–7-re a házigazda ellen.

Forrás: Csabai Csirkefogók

– Azért volt fontos számunkra ez a torna, mert a szeptemberi osztályozón azzal az YBL-lel találkozunk, amely szintén részt vett ezen a kupán. Szerettük volna őket látni, a meccsen pedig végig vezetve, hat góllal legyőztük őket. Ebből viszont nem indulhatunk ki az osztályozót illetően, addig még van két kupameccsünk a Kecskeméttel és a Szolnokkal – nyilatkozta a Szentesi VK gyermekcsapatának vezetőedzője, Horváth Tamás. 

Az egykori kiváló kapus hozzátette, a mérkőzéseket kemény edzésekből érkezve gyakorlásnak használták fel. A játékuk egyelőre még hektikus, mert egy-egy mérkőzésen nagyon jól működtek, de akadt olyan találkozó is, amelyen a dekoncentráltságból fakadóan sokat hibáztak és ennek köszönhetően csak szorosabb meccsen győztek. Első- és másodosztályú ellenfelek egyaránt részt vettek a tornán, amelynek a döntőjét a házigazda ellen nyerték meg a szentesiek 10–7-re.

A torna végeredménye: 1. Szentesi VK, 2. Swietelsky Békéscsaba, 3. Ybl, 4. Kecskeméti Sportiskola, 5. Ceglédi VSE, 6. Cívis Póló Vízilabda Sportegyesület Debrecen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában