Helyi sport

2023.09.01. 12:54

A hétvégén már minden osztályban rendeznek meccset a vármegyei labdarúgásban

Immáron mind a négy osztályban rendeznek mérkőzéseket a vármegyei labdarúgásban. Újra meccs lesz Kisteleken, debütál az Ambrózfalva is, míg a vármegyei élvonalban szomszédvári és városi rangadó is lesz.

Vajgely Pál

A fehérmezes Ásotthalomra és a Kiskundorozsmára is fontos meccs vár.

Fotó: Gémes Sándor

Kiemelt fontossággal bírhat a homokháti rangadó a vármegyei I. osztályban, hiszen az Ásotthalom és a Mórahalom is pont nélkül áll két fordulót követően. Városi rangadót rendeznek vasárnap az SZVSE-pályán, míg a két hatpontos csapat, a Kiskundorozsma és a Tiszasziget is idegenben játszik. 

Szomszédvári derbit hoz a szombat a vármegyei II. osztályban is, Mindszentre a Mártély látogat, míg a legalsóbb ligában bemutatkozik az újjáalakult Kistelek, valamint az Ambrózfalva is. 

Vármegyei I. osztály, szombat, 16.30: Ásotthalmi TE–Kéménygyártó-Mórahalom VSE, M-Perfect Home-Algyő–Hódmezővásárhelyi FC II., Balástya–Tiszasziget. Vasárnap, 16.30: SZVSE-G-Falc Kft.–FK 1899 Szeged-SZEOL, DB Futball Bordány SK–Makó, Szentesi Kinizsi–Kiskundorozsma. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 16.30: Sándorfalva–Röszke, Tömörkény–St. Mihály, Apátfalva–Algyő II., Mindszent–Mártély, Deszk–Csongrád. Vasárnap, 16.30: Csanytelek–UTC. 18 óra: Csengele–Zsombó. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 16.30: Zákányszék–Ruzsa. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–DB Futball Bordány II. 16.30: Pusztamérges–Tiszasziget II., Szatymaz–Baks, Földeák–Öttömös, Üllés–Szőreg-DSC, Csanádpalota–Forráskút. Szabadnapos: a Sándorfalva II. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16.30: Újszentiván–Tömörkény II., Csanytelek II.–Fülöp SE, Kiskundorozsma II.–Dóc. Vasárnap, 16.30: Kistelek–Gyálarét, Csongrád II.–Balástya II. A Domaszék szabadnapos. Tisza-Maros csoport, 1. forduló, szombat, 16.30: Eperjes–MAS SE, Ópusztaszer–Kübekháza. Vasárnap, 16.30: Tápé–Nagylak, Pázsit SE–Ambrózfalva. A csoportból pénteken lejátszották a Hódmezővásárhelyi FC III.–Mindszent II. mérkőzést, amelyet a vendégek 2–1-re nyertek meg, gólszerzők: Valaczkai (75.), ill. Bagi E. (11., 15., a másodikat 11-esből).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában