A tartalékok meccse nem hozott gólt

2023.09.30. 14:53

Hiába volt a sok hazai lehetőség

A labdarúgó NB III. délkeleti csoportjának 9. fordulójában a Szeged-Csanád GA és a Honvéd tartalékcsapatai gól nélküli döntetlent játszottak, pedig a hazaiak közelebb álltak a sikerhez.

Lestyán Lionel (balról fehérben) sem tudott betalálni a Honvéd II. kapujába.

Fotó: Gémes Sándor

Már az első félidőben simán eldönthette volna a mérkőzés sorsát a Szeged-Csanád GA II., de a helyzeteket kihagyta, így pedig a Honvéd II. örülhetett jobban az iksznek és az újabb egy bajnoki pontnak.

Andorka Péter: – Az első félidőben a helyzetek alapján gólokkal kellett volna vezetnünk, megkockáztatom, hogy el is dönthettük volna a mérkőzést, de sajnos nem tudtunk betalálni. Sok munkát fektettünk ebbe a meccsbe, csalódott vagyok az eredmény miatt. 

Szeged-Csanád GA II.–Bp. Honvéd II. 0–0
Labdarúgó NB III., délkeleti csoport, 9. forduló. Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Szántó Simon Péter (Németh Balázs, Balogh Bence).
Szeged-Csanád GA II.: Nagy Z. – Berta, Radics, Lestyán, Maronyai (Dudás, 75.), Heidrich (Gyuga, 87.), Doncsecz (Szabad, 87.), Csorba (Huszka, a szünetben), Bakó (Nagy S., 75.), Kovács, Pataki. Vezetőedző: Andorka Péter.
Honvéd II.: Gyetván – Babulják, Zsigmond, Pekár (Nagy Z., 82.), Horváth, Nyitrai (Palócz, 65.), Tarcson, Polák, Menyhárt (Benkő, 65)., Haragos (Pintér, 65.), Simon (Tóth L., a szünetben). Vezetőedző: Kurucsai Milán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában