Helyi sport

2023.09.21. 15:00

Újabb rangadó vár a Tiszaszigetre, üldözőjéhez látogat a Sándorfalva

Már ma este, két helyszínen is kezdetét veszi a vármegyei labdarúgás hétvégi programja. Az I. és II. osztályban élen álló csapatra is komoly kihívás vár szombaton, miközben a Balástya új edzővel fogadja az Algyőt.

Vajgely Pál

Sikerrel veszi-e a következő akadályt a Tiszasziget?

Fotó: Karnok Csaba

Újabb rangadó vár a vármegyei I. osztályban továbbra is veretlen, de már nem hibátlan éllovas Tiszaszigetre, amely egy újabb üldözőjét, az SZVSE-t fogadja szombaton. A harmadik Algyő ahhoz a Balástyához utazik, amely edzőváltáson esett át a héten, Kiss Máté helyét egyelőre ideiglenesen a csapat játékos-edzője, Szádeczky Zalán vette át. Az egyre jobb formát mutató Mórahalom a nyeretlen FK Szeged vendége lesz szombaton.

A vármegyei II. osztályban már pénteken rendeznek egy meccset, a Csengele–Csanytelek találkozót, míg a négy fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel, 21–0-ás gólkülönbséggel listavezető Sándorfalva a második helyen álló, kilencpontos Mártélyhoz látogat. Az első négy helyezett egyébként egymás ellen játszik ebben a körben, mert a negyedik Deszk a harmadik Mindszentet fogadja. Az eddig pont nélkül álló Zsombó az Algyő II. ellen játszik a forduló egyetlen vasárnapi meccsén.

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 16 óra: Balástya–M-Perfect Home-Algyő, Tiszasziget–SZVSE-G-Falc Kft., Makó–Ásotthalom, Hódmezővásárhelyi FC II.–Kiskundorozsma. 17.30: FK 1899 Szeged-SZEOL–Kéménygyártó-Mórahalom VSE. Vasárnap, 16 óra: DB Futball Bordány SK–Szentesi Kinizsi. 

Vármegyei II. osztály, péntek, 17 óra: Csengele–Csanytelek. Szombat, 16 óra: Csongrád–Apátfalva, UTC–Tömörkény, Mártély–Sándorfalva, St. Mihály–Röszke, Deszk–Mindszent. Vasárnap, 16 óra: Algyő II.–Zsombó. 

Vármegyei III. osztály, szombat, 16 óra: DB Futball Bordány SK II.–Földeák, Baks–Forráskút. Vasárnap, 10 óra: Makó FC-Duocor-Givaudan–Zákányszék. 16 óra: Szőreg-DSC–Szatymaz, Ruzsa–Sándorfalva II., Öttömös–Pusztamérges, Csanádpalota–Üllés. Szabadnapos: a Tiszasziget II. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 16 óra: Domaszék–Tömörkény II., Kiskundorozsma II.–Csanytelek II., Dóc–Csongrád II., Fülöp SE–Újszentiván. Vasárnap, 16 óra: Balástya II.–Gyálarét. Szabadnapos: a Kistelek. Tisza-Maros csoport, péntek, 16.30: Hódmezővásárhelyi FC III.–MAS SE. Szombat, 16 óra: Ambrózfalva–Tápé, Kübekháza–Eperjes. Vasárnap, 11 óra: Pázsit SE–Ópusztaszer (Szentmihályon). 16 óra: Nagylak–Kiszombor. Szabadnapos: a Mindszent II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában