Impozáns siker

2023.10.22. 13:57

A HFC-nek a Honvéd II. sem jelentett gondot

Jól futballozott a Honvéd II. otthonában, és 3–0-ra győzött a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának 12. fordulójában.

Becsei Dávid

A győzelem utáni csapatfotó a Honvéd II. otthonában sem maradt el.

Forrás: a Hódmezővásárhelyi FC Facebook-oldala

Az első perctől kezdve próbálta ráerőltetni az akaratát a hazai csapat a vásárhelyire, amelynek megvolt erre az ellenszere. Próbálták felvenni az ellenfél ritmusát, amivel hamarosan sikerült föléjük nőni. A 10. perctől egyre inkább megérkezett a meccsbe a HFC, amely erős centerjátékot mutatott be Tóth Dániellel. Sok labdát leosztott, de a mezőnyfölény sokáig meddőnek bizonyult.

A 37. percben Tóth D. értékesített büntetőjével szerezte meg a HFC a vezetést. Előtte Arany és Rabecz összjátéka után előbbit rántották le a tizenhatoson belül.

A második játékrész elején kettőzött erővel hajtott az egyenlítésért a Honvéd II., aminek viszont hamar meglett a böjtje. Nagyjából a 60. minutumra elfáradtak a hazaiak, a 68.-ban pedig Juhász Jónás szöglet utáni fejesébe csak beleérni tudott a kapus, 0–2.

A nagy dinamika a vendégeket is fárasztotta, amelyet cserékkel sikeresen palástoltak. A pontot az i-re Dobronoky tette fel a 84. percben, miután Hegedűs kiugratta és a kapust kicselezve az üres kapuba gurított, 0–3.

A HFC Vladul és Sipos nélkül is magabiztos sikert aratott, vasárnap 13 órától otthon a Dabas ellen folytatják a bajnokságban.

Antal Krisztián: – Profin és jól menedzselve hoztuk le ezt a mérkőzést. Nagy győzelmet arattunk, amiből erőt és hitet kell meríteni a hátralévő idei öt bajnokinkra. Örülök, hogy mindenki élt a bizalommal és jó játékkal járult hozzá a sikerhez.

Budapest Honvéd-MFA II.–Hódmezővásárhelyi FC 0–3 (0–1)
Labdarúgás, NB III., Dél-keleti csoport, 12. forduló. Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ. Vezette: Tóth Tamás (Kovács Z., Szabó L.).
Honvéd II.: Megyeri – Vojtko, Polák, Simon B. (Koszovscsuk, 70.), Benkő (Sebestyén, 70.), Kaczvinszki, Nagy Z., Menyhárt (Hancz, 82.), Pintér, Haragos (Balogh 70.), Simon Sz. (Horváth B. 74.). Edző: Kurucsai Milán.
HFC: Deczki – Gréczi (Orosz, 90.), Ondrejó, Juhász J. (Hunya, 90.), Tóth D. (Dobronoky, 81.), Guth, Zana, Rabecz (Hegedűs, 69.), Zámbori, Dóra D., Arany (Borbás M., 81.). Edző: Antal Krisztián.
Gólszerzők: Tóth D. (37.), Juhász J. (68.), Dobronoky (84.).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában