delmagyar.hu podcast

2023.10.16. 16:41

Délmagyar Podcast – Sporthang: törvényszerű magyar győzelem született

Becsei Dávid

Örömből és bánatból is kijutott rendesen a Délmagyar Podcast Sporthang című legújabb adásában. Lapunk sportújságírói, Becsei Dávid, Mádi József és Vajgely Pál nem is kezdhette volna mással beszélgetésüket, mint a magyar labdarúgók sikerével a Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A futball örök törvényszerűsége is szóba került, mi szerint a gól nélkül maradt szerb nyomás magyar találatokban futott ki.

Hihetetlen módon szenvedett újabb vereséget a Szeged-Csanád GA II. itthon, míg idei kilencedik tizenegyesét hagyta ki a HFC a Martfű ellen, de így is nyerni tudott közönsége előtt. Óriási csalódást okozott viszont az OTP Bank-Pick Szeged veresége Norvégiában. Arra is kerestük a választ, mi lehetett ennek az oka, de szóba került a Szedeák kosárlabdacsapata is, amely 24 pontos hátrányból még felállt, de nyerni már nem tudott a Honvéd otthonában.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában