Helyi sport

2023.10.01. 18:11

Megszenvedett, de legyőzte a Kecskemét II.-t a HFC

A mezőny egyetlen nyeretlen csapata ugyan vezetett, és egy tizenegyest is kihagyott a HFC, de végül begyűjtötte a három pontot.

Vajgely Pál

A kihagyott tizenegyes is belefért a HFC-nek a Kecskemét II. ellen.

Fotó: HFC

Hidegzuhannyal kezdődött a HFC meccse, hiszen már az első percben védenie kellett Vaits Marcell kapusnak. Nem sokkal később a forduló előtt sereghajtó Kecskemét II. a vezetést is megszerezte, miután Artner fordulhatott kapura, majd lőtt a bal felsőbe.

A gól után összekapta magát a HFC, és innentől az egész meccsen a megbeszéltek szerint játszottak. Sorjáztak a helyzetek, Guth találatával gyorsan sikerült is egyenlíteni, majd Dóra beadását követően jöhetett volna a második gól is.

A térfélcserét követően Vladul harcolt ki egy büntetőt, ám a csatár kihagyta azt. A tizenegyes mellett még két-három komoly ziccere akadt a Vásárhelynek, de nem akart jönni a második gól. Egészen a 70. percig, ekkor Hegedűs beadását Gréczi tudta elfejelni a kapus mellett, 2–1. Lezárnia viszont nem sikerült a meccset a HFC-nek, hiába volt négy az egy elleni kontrája is, a számtalan lehetőségből csak kettőt tudott kihasználni a vásárhelyi csapat, de legalább megnyerte a találkozót. 

Antal Krisztián: – Abszolút megérdemelt győzelmet szereztünk, hiányérzetem a rúgott gólok szempontjából van, mert több góllal kellett volna nyernünk. Ezzel a győzelemmel Sepsei Sándor emléke előtt tisztelgünk. 

Hódmezővásárhelyi FC–Kecskeméti TE II. 2–1 (1-1)
Labdarúgó NB III., Dél-keleti csoport, 9. forduló. Hódmezővásárhely, 400 néző. Vezette: Török Mihály (Gergely, Juhász).
HFC: Vaits – Gréczi (Dobronoky, 83.), Ondrejó (Hegedűs, 63), Hunya, Vladul (Juhász, 90.), Guth, Arany (Czékus, 63.), Zana, Zámbori, Dóra, Sipos (Rabecz, a szünetben). Edző: Antal Krisztián.
KTE II.: Cseh – Horváth Á. (Ruzsa, 58.), Hatvani, Majoros (Horváth M., 73.), Czenky (Marsa, 73.), Artner (Fődi, 81.), Kovács P. (Jászai-Deák, 58.), Kovács K., Szalai, Györgye, Molnár M. Edző: Virágh Ferenc.
Gólszerzők: Guth (23.), Gréczi (70.), ill. Artner (15.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában