Szombaton újoncot fogad a bajnoki címvédő és éllovas

2023.10.27. 13:37

Vajon összejön az apa-fia összecsapás?

A férfi teke szuperliga nyolcadik fordulójában újoncot fogad a Szegedi TE az újszegedi teke- és bowlingcentrumban: az éllovas a Szank ellen 12 órakor kezdődő mérkőzésen lép pályára.

Mádi József

A szegedi pálya készen áll az érdekes mérkőzésre.

Fotó: Török János

Megvolt a nagy siker, jöhet a folytatás.

A Szegedi TE férfi tekecsapat a szuperliga eddigi hét fordulójában a kötelezőnek mondható győzelmek mellett két, úgymond rázós meccset húzott be idegenben. Répcelakon 65 fa hátrányból és 0:2-ről sikerült fordítani, majd nyerni 5:3-ra, Zalaegerszegen viszont végig vezetve jött össze a 6:2-es siker.

Ennek is köszönhetően a szegediek hét győzelemmel állnak, és a tabella első helyét foglalják el, az eddigi eredmények alapján pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy ebben a szezonban a még szintén veretlen, de a szentgotthárdi döntetlen miatt már nem hibátlan Kaposvár lesz a legfőbb kihívójuk – a két csapat a bajnokság 9. fordulójában, jövő szombaton Somogyban csap össze.

Ne szaladjunk azonban ennyire előre, itt van még a következő bajnoki, a nyolcadik, amelyben egy újonc lesz a szegediek ellenfele. Szombaton pontban délben kezdődik a Szank elleni meccs, és a két együttest több ponton is össze lehet kötni. Ilyen például Iványi László és Veres Zsolt személye, akik egykor voltak a Szeged játékosai, illetve a nyár óta a Bács-Kiskun vármegyeieket erősíti Karsai Dániel, aki meglehet, éppen az édesapja, a világbajnok Karsai László ellen léphet pályára. 

A találkozó tehát mindenképpen tartogat érdekességeket, és szombat 12 órakor kezdődik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában