László Alexa Ausztriában szerepel a formagyarkorlatosok között

2023.11.23. 11:20

Hódmezővásárhelyi Eb-szereplő is lesz

A hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido SE egyetemistája, László Alexa bekerült a tékvandó Európa-bajnokság formagyakorlat-keretébe.

László Alexa Innsbruckban versenyez.

Fotó: Máté THSE

Öt magyar tékvandós képviseli hazánkat az idei kontinenstornán: a formagyakorlatosok Európa-bajnokságát az ausztriai Innsbruckban rendezik november 24-től 26-ig.

A magyar csapatból az idén több nemzetközi versenyről is éremmel hazatérő, hódmezővásárhelyi László Alexa és Neller Ábel egyéniben és párosban is pástra lép, az élete első nemzetközi formagyakorlat versenyén ezüstig jutó Takács Gábor a rutinosabb korosztályban méretteti meg magát, míg a 2022-es év legjobb magyar poomsae versenyzőjének választott Szabadszállási Kamilla a juniorok között versenyez. Az épek versenyével egy időben zajlik a parataekwondósok Eb-je, ahol a korábbi Eb-bronzérmes Sopuch Péternek szoríthatunk.

A magyarok programja, november 24., U30, egyéni nő: László Alexa, U30 egyéni férfi: Neller Ábel, para poomsae: Sopuch Péter.

November 25., U60 egyéni férfi: Takács Gábor, junior egyéni nő: Szabadszállási Kamilla.

November 26., U30 páros: Neller Ábel, László Alexa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában