Férfi vízilabda OB I.

2023.11.19. 18:12

Utolsó másodperces góllal szerzett bravúrpontot a Metalcom Szentes – VIDEÓ

Bravúrpontot szerzett 13–13-as döntetlenével Egerben a Metalcom Szentes a férfi vízilabda OB I. 11. fordulójában.

Becsei Dávid

Illusztráció: Vidovics Ferenc

Hamar kétgólos, 3–1-es hátrányba került Egerben a Szentes, a nagyszünetben viszont már 6–5-re vezetett. A harmadik negyed elején már 7–5 ellépett a Metalcom, de villámgyorsan szépítettek a hevesiek. A záró nyolc percben már rendre a hazaiak vezettek, a pontszerzést jelentő gólt Szatmári az utolsó másodpercben lőtte meg.

Szombaton 17 órától a Metalcom Szentes a BVSC vendége lesz.

Kis Gábor: – Mindkét csapatnak van büszkeségre és szomorúságra is oka ezt a mérkőzést követően. Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen 3–1-re vezetett az Eger. A harmadik negyed kezdetére sikerült fordítani, elléptünk két góllali, de egy átlövésgóllal visszazárkóztak a hazaiak. Az utolsó pillanatokban átvették a vezetést a hazaiak, úgy tűnt, vereséget szenvedünk, de az utolsó másodpercben egy bátor, szerencsés és jó góllal sikerült egyenlítenünk. Nagyon elkenődtem volna, ha nem sikerül legalább egy pontot szereznünk, mert az elmúlt négy hétben nagyon keményen dolgoztunk, hogy el kezdjenek jönni az eredmények, de eddig ez nem vált valóra. Egerben ez egy bravúr, örülök, hogy idegenben szereztünk pontot. Ami a játékképét illeti, voltak hiányosságaink. Nem tetszettek a blokkok, viszont a bátorság annál jobban, és végre sok gólt tudtunk lőni, a védekezésünk viszont nem volt jó, tizenhárom kapott góllal nem lehet meccset nyerni.

Eger–Metalcom Szentes 13–13 (3–3, 2–3, 5–4, 3–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 11. forduló. Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Vogel, Petik.
Eger: Borbély – Rádli 1, Biros S. 2, Sári A., Dóczi 1, Spitz 1, Krijestorac 3. Csere: Krémer (kapus), Sudár, Rusztanov 1, Gólya 2, Murisics 2, Mészáros. Vezetőedző: Tóth Kálmán.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Asanin 2, Bozó 2, Magyar 1, Vékony, Szatmári 3, Biros B. 2. Csere: Pethe, Csorba 1, Vismeg B., Kürti-Szabó M. 1, Hajdú 1, Makán R. Vezetőedző: Kis Gábor.
Gól – emberelőnyből: 13/9, ill. 14/4.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kiállítva cserével: Dóczi.
Kipontozódott: Sári A., ill. Pethe, Kürti-Szabó M.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában