Az X-Treme Sportegyesület és Tánciskola szervezi a szombati programot

2023.11.24. 08:20

Zenés workshop Szegeden

Nagyszabású táncos workshopot tart szombaton a Hattyas sori sportközpontban a szegedi X-Treme Sportegyesület és Tánciskola, amelyen ismert fellépők tartanak majd órákat.

A legkisebbek is megmutatják tudásukat a workshopon.

Fotó: Tarnavölgyi Zoltán

A szegedi X-Treme Sportegyesület és Tánciskola szervezésében szombat 10 órától a SZTE Hattyas sori Sportelepen, nagyszabású táncos eseményt tart I. X-Treme Experience Nemzetközi Workshop néven, amely egyedülálló Magyarországon és természetesen Szegeden is.

A rendezvényen Európa és a világ vezető oktatói, táncosai, koreográfusai tartanak majd órákat. A rendezvény teltházas, 150 nagyszerű táncos látogat el Szegedre Magyarországról és számos külföldi országból, hogy a szegedi táncosokkal együtt élményeket szerezzenek, fejlődjenek, és megismerkedjenek a legújabb táncos technikákkal.

A programban résztvevők között lesznek gyermekek (10–14 éves korig), juniorok (14–18 éves korig) és felnőttek (18 év felett) is.

A fellépők, előadók névsorában szerepel a szegedi klub oktatója, Iván Barnabás Iván, aztán Pastor Obiang, Lola Beckers, Kenzo Alvares, valamint Homebrose.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában