Még lehet nevezni

2023.12.01. 07:00

1,5 millió forint lesz az összdíjazás a mórahalmi kispályás futballtornán

Még várják a szervezők a nevezéseket, de már csak néhány hely kiadó. Az első tizenhat csapat részvételét tudják befogadni a Clean Star Complex Kft. Pro Ligára, amelyet 2024. január 5–7. között Mórahalmon, a Móradombi sportcsarnokban rendeznek meg.

Becsei Dávid

2018-ban a nyílt kategóriájú Pro Ligát az Aramis Mad Dogs nyerte Kisteleken, így Mórahalmon ők lesznek a címvédők.

Forrás: A kistelekiteremfoci.hu Facebook-oldala

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pro Ligát Csongrád-Csanád vármegyében, az előző hétnek Kistelek adott otthont. Utoljára 2019 januárjában a szeniorok futballoztak, a nyílt kategóriában legutóbb 2018-ban hirdettek győztest. Akkor az Aramis Mad Dogs győzött.

Soha nem látott összdíjazással folytatódik a Pro Liga sorozata, ugyanis másfél millió forintot osztanak majd szét. A győztes csapat 750 ezer forintot kap készpénzben, a másik döntős pedig 300 ezer forintot, valamint 150 ezer forint értékű ajándékutalványt. A bronzérmes 100 ezer forint készpénzzel és 50 ezer forintnyi ajándékutalvánnyal gazdagodhat majd. Külön díjazzák a torna legjobb kapusát, védőjét, játékosát, valamint a legfiatalabb játékost és a gólkirályt. Az elismeréssel együtt 15 ezer forint készpénz, valamint 15 ezer forint értékű ajándékutalvány jár majd nekik.

– Nagy örömünkre szolgál, hogy amióta bejelentettük, ismét megszervezzük a Pro Ligát, nem túlzás állítani, az egész országban, de még a határon túl is égnek a vonalak. A csapatok szervezkednek, folyamatosan jönnek hozzánk is az érdeklődő telefonhívások. Mindenkit arra biztatok, hogy minél hamarabb adja le a jelentkezését, hogy ne maradjon le. Eddig sosem látott összdíjazású tornát rendezünk, kétségkívül ez lesz a legnagyobb esemény január első hétvégéjén a kispályás futballéletben az országban. Nem titkolt célunk, hogy a mérkőzések színvonalával és az azok köré kialakított programokkal minden kilátogatónak élményt nyújtsunk – mesélte a Clean Star Complex Kft. Pro Liga egyik szervezője, Dancsok Zoltán az esemény hivatalos közösségi oldalán.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában