A nyílt kategória győztese a Sport-ing csapata lett

2024.01.23. 13:56

Duplázott a Gól söröző Csengele

Befejeződött az Új év-Szkitasport-kupa négy kategóriás kispályás labdarúgótorna Domaszéken. A nők (győztes: Bordány) után előbb a +45-ösök, majd a +35-ösök korosztályában egyaránt a Gól söröző Csengele, a nyílt kategóriában pedig a Sport-ing győzött.

Mádi József

A nyílt kategória győztese a Sport-ing lett Domaszéken.

A nyílt kategória legjobb négy együttese között a Sport-ing mind az elődöntőben, mind a fináléban magabiztos győzelmet aratott, a bronzéremért viszont nagy csata alakult ki, amelyet végül hetesek döntöttek el a Szeged UTD javára.

A +35-ös kategóriában hat csapat nevezett, amelyek körmérkőzéses formában döntötték el az elsőség sorsát. A +45-ben már győztes Gól söröző Csengele csapatának mindössze egy szoros meccse volt, azt is megnyerte hetesekkel, így ezt a korosztályt is megnyerte az Új év-Szkitasport-kupán. 

Nyílt kategória, elődöntők: Sport-ing–Agrimill 7–1, Szeged UTD–Jánk Boys 1–1, hétméteresekkel: 1:2.

A 3. helyért: Agrimill–Szeged UTD 3–3, hétméteresekkel: 1:2. Döntő: Sport-ing–Jánk Boys 4–0.

Különdíjasok, gólkirály: Berta Martin (Sport-ing), a legjobb játékos: Csehó Martin (Szeged UTD), a legjobb kapus: Gyuris Dániel (Jánk Boys). A győztes csapat névsora: Kovács Eugén, Török Kevin, Miklós Gábor, Berta Martin, Tóth Attila, Ferró Szabolcs, Pályi Zsolt, Hochheiser Krisztián, Szabó Tamás, Török Márk, Balázs Viktor. 

+35, körmérkőzések: Gól söröző Csengele–Rikoma Team 9–1, RET FC–Kiszombor 0–2, Nemzethy VM–Határőr 2–1, Rikoma Team–Kiszombor 0–3, Gól söröző Csengele–Nemzethy VM 5–0, RET FC–Határőr 7–5, Nemzethy VM–Rikoma Team 4–2, Határőr–Kiszombor 1–6, Gól söröző Csengele–Kiszombor 4–1, Rikoma Team–Határőr 6–3, RET FC–Gól söröző Csengele 2–2, hetesekkel: 1:2, Nemzethy VM–Kiszombor 4–2, Rikoma Team–RET FC 1–6, Gól söröző Csengele–Határőr 10–0, Nemzethy VM–RET FC 1–6.

A végeredmény: 1. Gól söröző Csengele, 2. RET FC, 3. Nemzethy VM.

A +45-ös kategória után a +35-ösök mezőnyében is a Gól söröző Csengele nyerte a tornát.

Különdíjasok, gólkirály: Bernát Péter (Gól söröző Csengele), a legjobb játékos: Kovács Attila (Kiszombor), a legjobb kapus: Meszes Tamás (Nemzethy VM). A győztes csapat névsora: Halász Krisztián, Makra Zsolt, Péter Sándor, Puskás Csaba, Kovács Zoltán, Bernát Péter, Szőke Péter, Huszárik Zsolt, Takács András, Podonyi Norbert, Kiszner Antal, Kothencz Péter, Mindák József. Csapatvezető: Kun-Szabó Tibor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában