Folytatódik az Új év-Szkitasport-kupa

2024.01.11. 11:45

Kispályán a veteránok is

Folytatódik az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna, amelynek második hétvégéjén a +45-ös és a nyílt kategória küzdelmeit rendezik.

A veteránok készen állnak a rajtra.

Fotó: Márki Ferenc

Egy győztes már ismert. Az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna női szakágában a Bordány SK hódította el az elsőséget. A folytatás máris itt van, hiszen szombat és vasárnap újabb két generáció lesz érdekelt a domaszéki sportcsarnokban. A fő szervező, Márki Ferenc idén összesen harminc csapatot szólított meg, ennyien neveztek a négy kategóriában. 

A torna a +45-ösök csoportkörével folytatódik: ebben a korosztályban nyolc csapat indul, az egyik csoportban a Gól söröző Csengele, a Szindikátus, a Lanerossi és a Ficak küzd majd szombat 9 órától, míg a másik ágon a Reneszánsz, a Vojvodina, az Eurosweet és a Nemzethy VM. A korcsoport első elődöntőjét vasárnap 12.30-tól tartják, majd a második után jön a bronzmeccs és a döntő (14.45).

Közben elkezdik a szereplést a nyílt kategória csapatai is. Vasárnap 8 órától az A csoportban a RET FC, a Jánk Boys, a Spori-Ing Liga és a Generációk FC küzd, majd a veteránok helyosztói után a másik ötösben az Old Boys, az Agri-Mill, a Szeged UTD, az Ópusztaszer és a Tippmix FC szerepel 15.40-től.

A nyílt korcsoport helyosztóit január 21-én 14.20-tól rendezik párhuzamos a hat csapatos +35-ös korcsoport (Gól söröző Csengele, Kiszombor, Rikoma Team, Nemzethy VM, Határőr, RET FC) körmérkőzéseivel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában