Véget ért a vármegyei egyesületek kispályás futballtornája

2024.01.30. 16:33

Mártélyra került a Saller-kupa

Mártélyi sikerrel ért véget a jubileumi Saller-kupa kispályás labdarúgótorna a domaszéki sportcsarnokban.

A mártélyi csapat nyerte a 10. Saller-kupát.

Fotó: Márki Ferenc

Már a negyeddöntők elég izgalmasan alakultak, hiszen mind a négy találkozó egyetlen gól különbséggel dőlt el. Innen a Röszke, a Mártély, a szerbiai Jedinstvo Guma Trade, valamint a Kiskundorozsma került a legjobb négy közé.

Az elődöntőből a Röszke és a Mártély került a fináléba, majd hiába vezetett már 4–0-ra is a Röszke, a Mártély fordítani tudott, és 5–4-re nyert, ezzel megszerezte az elsőséget a jubileumi, 10. Saller-kupán, amelyben Márki Ferenc szervezőnek sokat segített az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei igazgatósága, illetve Cs. Tóth Zoltán is. 

Eredmények, negyeddöntők: Röszke–Makó FC 3–2, Mártély–HFC II. 1–0, FK Szeged–FK Jedinstvo Guma Trade 1–2, Kiskundorozsma–Mindszent 1–0.

Elődöntők: Röszke–Jedinstvo Guma Trade 4–3, Mártély–Kiskundorozsma 1–1, hetesekkel: 1:0.

A 3. helyért: Jedinstvo Guma Trade–Kiskundorozsma 2–3. Döntő: Röszke–Mártély 4–5.

A győztes csapat névsora: Papp Dávid, Papp Norbert, Jesenszki György, Papp Zoltán, Homoki Zoltán, Juhász Sándor, Kristó Ádám, Péter Martin, Brizik-Bodrogi István, Cseszkó Imre, Kovács Ádám. 

Különdíjasok, gólkirály: Sztanojev Danijel (Jedinstvo Guma Trade), a legjobb játékos: Berta Martin (Röszke), a legjobb védő: Molnár Krisztián (Kiskundorozsma), a legjobb kapus: Papp Dávid (Mártély).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában