A Szeged-Csanád GA lejátszotta az újabb felkészülési mérkőzését a törökországi Belekben

2024.01.22. 19:26

Másodszorra is sikerült nyerni

A Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgócsapata lejátszotta a második felkészülési mérkőzését is a törökországi Belekben, és az üzbég Nasaf Qarshit sikerült 2–0-ra legyőznie a Tisza-partiaknak.

Mádi József

A szegedi Papp Áron (jobbról) és a szegedi csapat sikerrel zárta a második felkészülési meccset is.

Fotó: Nasaf Qarshi

Az első mérkőzés jól alakult, hiszen a koszovói Llapi együttesét Klausz Milán találatával legyőzte a Szeged-Csanád GA, és a második találkozón is összejött a siker. Az üzbég Nasaf Qarshi ellen ugyanis gól nélküli első félidő után 2–0-ra nyert a csapat.

A szegedieknek még az is belefért, hogy a 28. percben egy 11-est hibázzanak. A jó iramú, sok helyzetet hozó találkozón a 84. percben szerezte meg a vezetést Márkvárt Dávid büntetőből lőtt góljával a Tisza-parti alakulat, majd három perccel később egy kontratámadás végén Borvető Áron passza után Zuigéber Ákos talált közelről a hálóba, beállítva ezzel a 2–0-s végeredményt

A Szeged-Csanád GA Molnár-Farkas – Óvári, Könczey, Horváth M., Palincsár – Bíró B., Magyar Zs. – Papp Á., Gajdos, Nagy R. – Klausz M. összeállításban kezdte a mérkőzést, majd a második felidőben Onódi (kapus), Gera, Szilágyi, Tóth B., Kővári, Nyári, Haris, Márkvárt, Zuigéber és Borvető is lehetőséget kapott a játékra. 

A szegedi csapat január 25-én 11 órától az osztrák Bundesligában hatodik Rapid Wien ellen lép pályára, ez lesz a Tisza-partiak harmadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzése a törökországi Belekben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában