Szombaton kezdődik az Új év-Szkitasport-kupa

2024.01.04. 11:01

Nőkkel indul a torna

Szombaton a női szakág meccseivel megkezdődik Domaszéken az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna.

Mádi József

A domaszéki sportcsarnokban a női szakág kezd.

Fotó: Márki Ferenc

Beindult a kispályás futballszezon. Ennek csalhatatlan jele, hogy egyre több esemény kapcsolódik a labdarúgás termi szakágához. 

Ilyen az Új év-Szkitasport-kupa, amelyen négy korcsoport csapatai harcolnak majd egymással a helyezésekért és a különdíjakért. Az első játéknap szombat lesz, amikor hét női csapat (Pest vármegyéből Alsónémedi, Békésből Dévaványa, míg Csongrád-Csanádból Tiszasziget, Balástya, Kiskundorozsma, Csanytelek, Bordány) futballozik majd a domaszéki sportcsarnokban. A mérkőzések szombat 9 órakor kezdődnek, ekkor egy hármas csoportban az Alsónémedi, a Tiszasziget és a Balástya szerepel, majd 11.30-tól a további négy csapat vív körmérkőzéses csatákat az első két helyért. Az elődöntők 15 órakor és 15.35-kor kezdődnek, majd a bronzmérkőzés 16.10-kor, a döntő 16.45-kor startol.

A további három kategória közül január 13-án a +45-ösök kezdik meg a tornát, utána 14-én 12.30-tól rendezik az elődöntőiket és a helyosztóikat, közben ugyancsak 14-én 8 órától és 15.40-ről a nyílt kategória meccsei következnek, a +35-ös korosztály meccsei pedig január 20-án és 21-én lesznek.

Márki Ferenc az Új év-Szkitasport-kupa két hétvégéje után is aktív marad, hiszen január 26–28-án jön a Saller-kupa, amelyre Csongrád-Csanád vármegyei nagypályás egyesületek jelentkezését várja. A nevezési határidő január 15., az első játéknap Röszkén küzdenek majd a csapatok, szombat és vasárnap pedig már újra Domaszéken. Az előző klubtornát még 2022-ben a Tiszasziget nyerte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában