Jótékonyság, gálameccs

2024.01.05. 15:30

Újpesti bajnokok ellen játszik a Szeged Öregfiúk Mórahalmon

A Laczkó Zsolttal és Szabics Imrével fémjelzett Szeged Öregfiúk ellenfele a többek mellett Véber Györggyel, Rajczi Péterrel és Szélesi Zoltán felálló Újpest Öregfiúk lesz vasárnap 16 órától a mórahalmi Móradombi Sportcsarnokban a Clean Star Complex Kft. Pro Liga nemzetközi kispályás labdarúgótorna keretein belül.

Becsei Dávid

Illusztráció: Tumbász Hédi

Szombaton reggel kilenc órától 21 óráig a Pro Liga csoportmérkőzéseit rendezik meg a Móradombi Sportcsarnokban. Huszonnégy meccset játszanak így le, 5+1-ben 3x2 méteres kapukra, kétszer tizenkét perces félidőkkel.

A rövid félidőknek köszönhetően pörgős lesz a menetrend. 9 órától az 1. csoport (Temes FC, Rend-Mobil Kft., Happy Boys-Botlik Bt., Brigád) mérkőzései kezdődnek, 12 órától a 2. csoport (Kalmi Trafik, PFF-Szántó, Királyhalom, Szűts Dent), 15 órától a 3. (FC Simonyifalva, Kész Group, Papp Kft.-Mezőhegyes, Deszk SC) és 18 órától a 4. csoport (Szőreg, Yee-Lo Pizzéria és Söröző, Dorozsma SK, Varga Csárda-MVSE) küzdelmeit követhetik figyelemmel kilátogatók. A játéknapokra ezer forint per fő a belépő, a 12 éven aluliak számára ingyenes a Clean Star Complex Kft. Pro Liga.

Vasárnap 10 órától rendezik óránként a negyeddöntőket, majd a döntőbe jutásért 14 és 15 órától játszanak. 16 órától jön a gálamérkőzés, 17 órától bronzmeccs, 18 órától pedig a döntő, 18.45-től díjátadó, amelyen az érmes csapatok mellett díjazzák a legjobb kapust, védőt, játékost, valamint a legfiatalabb játékost és a gólkirályt.

Óvádi László, az Újpest FC futsalcsapatának sportigazgatója, az Újpest Öregfiúk oszlopos tagja közösségi oldalán hirdette ki a lilák Mórahalomra utazó keretét, amelyben az 1998-as, utolsó bajnokcsapatból többen helyet kaptak. Ez alapján a Szűcs László, Véber György, Jenei Sándor, Tamási Zoltán, Óvádi László, Novota Zoltán, Privigyei Ádám, Erős Károly, Rajczi Péter, Szélesi Zoltán, Kiss Tibor, Gyimesi Jenő, Egressy Gábor, Kerényi Norbert összetételű csapattal szegedi részről Tombácz, Makra, Völgyi, Laczkó, Szabics, Tóth Attila, Koncz Zsolt, Bány, Magyar György és Hadár futballozhat a gálamérkőzésen.

Kísérő programokban sincs hiány. A tornát megelőzően a döntő kezdetéig Dárdai Pál, Böde Dániel, Zsótér Donát, Banai Dávid és Rutai Balázs szignózott mezére, valamint az NB I.-es DVTK játékosai által aláírt labdára lehet licitálni. A szervezők a teljes bevétellel a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorokat támogatja majd.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában