A Vidux-Szegedi RSE férficsapata kikapott a Kaposvártól

2024.01.15. 12:13

Vereség a bajnoki címvédőtől

Hazai pályán fogadta a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata a Fino Kaposvár együttesét az Extraliga 13. fordulójában. Az aktuális bajnokcsapat a mérkőzést 3:0-ra nyerte.

Kedden újabb hazai mérkőzés vár a szegedi férfi röplabdásokra.

Fotó: Kocsis Alíz - archív

Az első szettet a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata magabiztos játékkal kezdte, hamar vezetett is. Viszont a kialakult előny sajnos hamar odalett, a vezetést átvette a Kaposvár és meg is nyerte a szettet 25:18-ra. A második szettben a vendégcsapat továbbra is jobb felkészültséget mutatott, könnyen nyert 25:13-ra. A harmadik játékrészt a Kaposvár hasonló energiával kezdte, de a szegediek nem hagyták magukat, többször is felhozták az állást egyenlőre. Ez azonban nem volt elég, túl erősnek bizonyult a Kaposvár csapata, a szetteredmény 25:17 lett, így 3:0-ra vesztett hazai pályán a Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata.

Berkes Zoltán:  Azzal a céllal léptünk pályára, hogy még egy sebességi fokozattal feljebb kapcsoljunk. Azt gondolom, annak ellenére, hogy a mérkőzés 3:0 lett és elég nagy pontkülönbséget tudott közé tenni az ellenfél, ez sikerült. Nyilván okulni kell a hibákból, az aktuális bajnoktól nem szégyen kikapni. Annak kell örülni, hogy ilyen szintű csapatot Szegedre tudtunk hozni, és a szép számú közönség, aki eljött, ezt láthatta. Mindenképpen azokból a pontokból meg védekezési szituációkból, amikből jól jöttünk ki, arra kell építenünk a jövőt illetően.

Vidux-Szegedi RSE–Fino Kaposvár 0:3 (–18, –13, –17)
Férfi NBI Extraliga, alapszakasz, 13. forduló. Szeged, városi sportcsarnok, 103 néző. Vezette: Ujházi, Bátkai-Katona.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Kiss, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Polyák (libero), Kasnyik, Pintér, Honti, Demcsák. Vezetőedző: Berkes Zoltán.
Fino Kaposvár: Hubicska, Magyar, Bögöly, Novoselov, Lescay, Baróti. Csere: Bozóki (libero), Iván, Quevedo. Vezetőedző: Prakljacic Slobodan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában