Esztergomban szoros meccsen kikapott a szegedi alakulat

2024.02.12. 17:46

Brazil centerrel erősítettek

A Vidux-Szegedi RSE férfi felnőtt röplabdacsapat 3:0-ra kikapott a Dág KSE együttesétől az extraliga újabb fordulójában.

A Vidux védekezése sokszor hatásos volt, de ez nem lett elég a sikerhez.

Fotó: Kocsis Alíz - archív

A Vidux-Szegedi RSE felnőtt férfi csapata Esztergomba utazott, méghozzá keretében egy új játékossal. A 21 éves brazil Gabriel Trindade Da Rocha center poszton erősíti majd a csapatot, aki pályára is lépett a Dág KSE együttese ellen. 

A hazaiak az NB I. Extraliga alapszakasz tabelláján a nyolcadik helyen állnak, a szegediek pedig a kilencediken. Ez a mérkőzés is fontos volt a pontszerzés miatt, de sajnos ez most nem sikerült. A mérkőzés során a szegedi csapat igyekezett felzárkózni, a szoros szettekben a végső pontokat a Dág tudta megszerezni, és a hazaiak 3:0-ra nyertek.

– Mezőnyvédekezésünk sajnos a mai napon nem hozta azt a szintet, ami ahhoz lett volna szükséges, hogy ezt a mérkőzést megnyerjük. Ez sajnos kihatott a többi játékelemre is. Ettől függetlenül úgy álltunk bele ebbe a mérkőzésbe, ahogy kellett, de az ellenfelünk motiváltabb és fegyelmezettebb játékot mutatott, mint mi. Ez ma kevés volt a győzelemhez és a játszmanyeréshez is. Örülök, hogy Gabrielnek meg volt az első mérkőzése. Nyilván még finomítani kell a játékos kapcsolatot, de úgy gondolom, hogy az első lépést megtettük. Gratulálok a Dágnak, nagyszerűen küzdött – nyilatkozta Berkes Zoltán, a szegediek vezetőedzője.

Dág KSE–Vidux-Szegedi RSE 3:0 (21, 22, 22)
Férfi NB I. Extraliga alapszakasz, 17. forduló. Esztergom, Suzuki Aréna, 110 néző. Vezette: Horváth, Tillmann
Dág KSE: Krupánszki, Kun, Szabó, Sow, Flachner, Csordás. Csere: Farkas (libero). Vezetőedző: Buzás Miklós Dániel.
Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Trindade, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero). Vezetőedző: Berkes Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában