Helyi sport

2024.02.03. 14:00

Kiélezett csata várhat az SZRSE-re vasárnap

Egyetlen győzelem választja el egymástól a két csapatot a vasárnapi meccs előtt.

Delmagyar.hu

Hosszú ideig az utolsó hazai meccs vár az SZRSE-re.

Fotó: Kocsis Alíz/SZRSE

Vasárnap 18 órától hazai pályán folytatja a férfi röplabda Extraliga küzdelmeit a Vidux-Szegedi RSE: a Tisza-partiak azt a Pénzügyőrt fogadják, amely csak egyel több győzelmet számlál a szegediekhez képest az eddigi 15 mérkőzés alapján.

Ellenfelünk egy elég vegyes felállású csapat, mert tapasztalt, sok csatát megélt, többszörös bajnok és válogatott, fiatal játékosokból áll, akik elég vegyes képet mutattak eddig. Tudnak nagyon jó mérkőzéseket produkálni, illetve ők is játszottak már tudásuk alatt. Nyilván mi a legjobbat szeretnénk kihozni magunkból a következő mérkőzésen és szeretnénk a legjobb játékunkkal előrukkolni. Bízom benne, hogy teljes kerettel neki tudunk ugrani. Nekem az lenne a legfontosabb, hogy úgy tudjunk ellenük készülni és felállni ellenük, ahogy maximálisan lehetőségeink engedik – mondta a klub honlapján a találkozót megelőzően Berkes Zoltán, az SZRSE vezetőedzője.

A két csapat egyébként még ebben a hónapban ismét találkozik majd egymással, hiszen február 27-én a fővárosban is egymás ellen játszanak majd bajnokit. A vasárnapi meccs lesz a szegediek számára az utolsó előtti hazai bajnoki az Extraliga alapszakaszában, a további hat mérkőzés során ötször is idegenben játszik majd az SZRSE.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában