A Vidux-Szegedi RSE röplabdacsapatai vereséget szenvedtek a legutóbbi fordulóban

2024.02.05. 14:08

Pontrablás és súlyos sérülés

A Vidux-Szegedi RSE röplabdacsapatai közül a férfiak ugyan kikaptak a Pénzügyőrtől, de egy pontot elraboltak, míg a nők találkozóját és vereségét egy súlyos sérülés árnyékolta be.

A szegedi férficsapat értékes pontot szerzett a Pénzügyőrtől.

Fotó: Kocsis Alíz - archív

A férfi extraligában a Vidux-Szegedi RSE hazai pályán a Pénzügyőrt fogadta. Az első két szettet a Tisza-partiak nyerték, aztán viszont fordítottak a fővárosiak. 

Berkes Zoltán: – Erős ellenfél érkezett hozzánk, amely nagyon agresszív, kemény játékkal kezdte el a mérkőzést. Szerencsére úgy tudtunk rá reagálni, hogy a védekezésünk összeállt és ezáltal hoztuk az első és második játszmát. Utána egy kicsit elfáradt a társaság, ezzel nagyon magunkra hoztuk az ellenfelet, és azt gondolom, hogy sajnos ez volt a mérkőzésnek a kulcsmomentuma. Kicsit elfáradtunk mind fizikálisan, mind mentálisan, és a Pénzügyőr játéka lényegesen feljavult. Így is azt gondolom, a Pénzügyőrtől nem szégyen egy pontot elrabolni. Nagyon büszke vagyok a társaságra és bízom benne, hogy a következő mérkőzéseken még rá tudunk rakni egy lapáttal, és még ezt a formát is tudjuk jobban tartósítani. Igazából akkor lennék teljes mértékben elégedett a játékunkkal. 

Vidux-Szegedi RSE–Pénzügyőr SE 2:3 (21, 21, –16, –19, –12)

Férfi NBI Extraliga Alapszakasz 16. forduló, Szeged, városi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Halász, Sík.

Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Honti, Pozzobon, Csányi. Csere: Borsi (libero), Kasnyik (libero), Szepesi, Sarnyai, Kiss. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

A női csapat sima vereséget szenvedett Gödöllőn.

Milodanovics Andrea: – Komolyan készültünk erre a meccsre, de sajnos ez nem sikerült. Az első szettben a legfontosabb játékosunk megsérült és mivel nagy sérülésről van szó, az egész csapat összezavarodott és sokkos állapotba került. Tele vagyunk fiatal játékosokkal, ők ezt nem tudták kezelni, úgyhogy ez a meccs sajnos elment.
Gödöllő–Vidux-Szegedi RSE 3:0 (12, 13, 18)

Női NBI Alapszakasz, 14. forduló, Gödöllő, MATE sportcsarnok, 80 néző. Vezette: Radasovszki, Rácz.

Vidux-Szegedi RSE: Lefforge, Kádár, Munsterman, Bálint, Kovács-Fiskus, Horváth. Csere: Nagy-Hegyesi (libero), Kujundzic (libero), Fürdök, Hűse, Kiss, Mányai. Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában