Helyi sport

2024.03.12. 13:37

Ádám Martinék már elődöntősök az ázsiai BL-ben, behívták a forráskúti csatárt a válogatott keretbe

Csereként játszott az ázsiai Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján Ádám Martin, akit behívott a felkészülési mérkőzésekre szóló válogatott keretbe Marco Rossi.

Delmagyar.hu

Ádám Martin és csapata a döntőbe jutásért játszhat az ázsiai BL-ben.

Fotó: Ulszan Hyundai

Dél-koreai riválissal játszotta az ázsiai Bajnokok Ligája negyeddöntőjét az Ulszan Hyundai: Ádám Martin csapata a párharc odavágóján 1–1-es döntetlent ért el.

A keddi visszavágón a dél-koreai bajnokság címvédője az első félidő végén előnybe került, és mint később kiderült, ez az egy gól el is döntötte a továbbjutás kérdését. Ádám Martin a 87. percben, csereként szállt be, az Ulszan pedig ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol majd egy japán, vagy egy kínai gárdával találkozik a döntőbe jutásért.

Közben Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a törökök (március 22.) és Koszovó (március 26.) elleni felkészülési mérkőzésre. Ebben helyett kapott a forráskúti támadó is, a válogatott tagjai március 18-án találkoznak majd Telkiben, és mindkét felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában játsszák.

Ázsiai Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó

Ulszan HD (dél-koreai)–Csonbuk (dél-koreai) 1–0, Ádám Martin a 87. percben állt be
Továbbjutott: az Ulszan, 2–1-es összesítéssel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában