Hétszer találtak be az U17-esek

2024.03.20. 07:14

Gólerősek voltak a fiatalok

A Szeged-Csanád GA országos utánpótlás-bajnokságban szereplő csapatai közül az U17-es korosztály hét gólt szerzett a Sajóvölgye ellen, az U15-ösök Kisvárdán kikaptak, míg az U14-esek a Mezőkövesdet verték.

A szegedi fiatalok ezúttal eredményesen futballoztak.

Fotó: Gémes Sándor

Eredmények:

MLSZ országos U17, Alap csoport, 12. forduló: Szeged-Csanád GA–Sajóvölgye Focisuli 7–1 (1–1)
Szeged-Csanád GA: Bartók – Szabó (Sümeghy Á., 69.), Molnár, Lőrincz L. (Lukácsi, 72.), Nógrádi, Süle (Kis Cs. 55.), Tóth N., Denucz (Pohner, 69.), Csikós, Tóth D., Lőrincz B. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Tóth N. (17., 70.), Denucz. (55.), Csikós (61.), Sümeghy Á. (71.), Pohner (78.), Kis Cs. (89.), ill. Hanász (3.).
Podonyi Norbert: – Nem kezdtük jól a mérkőzést, de ahogy teltek a percek, szépen lassan átvettük az irányítást, és kiegyenlítettünk. A második félidőt jól kezdtük, és amint sikerült megszerezni a vezetést, egy felszabadult, látványos futballt mutattak be a srácok, amelynek magabiztos győzelem lett a vége. Nagyon fontos győzelmet arattunk leginkább mentális szempontból. Rászolgált a csapat már erre a sikerre.

MLSZ országos U15, kiemelt csoport, 13. forduló: Várda Labdarúgó Akadémia–Szeged-Csanád GA 2–1 (2–1)
Szeged-Csanád GA: Mesaros – Tóth-Sági, Müller (Mucsi 52.), Tóth R., Kocsis, Horváth Á. (Mayer 75.), Szanka, Csikós (Szántó 62.), Kovács, Erőss, Gyuris. Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Csikós (öngól 8.), Volvach (37.), ill. Kovács (27.).
Kovács Péter: – Jó mérkőzést játszottunk, és azt gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget. Kielemezzük a mérkőzést és dolgozunk tovább.

MLSZ országos U14, alap csoport, 16. forduló: Szeged-Csanád GA–Mezőkövesd Zsóry FC 3–0 (2–0)
Szeged-Csanád GA: Németh – Dóczi-Maróti, Nagygyörgy (Nagy 64.), Kovács, Ötvös (Gáti 52.), Balog, Sinkó (Ujvári 64.), Tóbiás, Szeles, Lengyel (Csuka 52.), Varga (Fogas 64.). Megbízott edző: Dlusztus Imre.
Gólszerző: Balog (23., 34., 70.).
Dlusztus Imre: – Örülök, hogy egy meccs erejéig újra együtt dolgozhattam a volt csapatommal. Koncentrált, jó teljesítményt nyújtottak a gyerekek, jól használtuk a területeket és a játék szervezése is tetszett. Gratulálok a fiúknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában