Hazai pályán kikapott a kieső jelölt Tiszakécskétől a Szeged-Csanád GA

2024.03.31. 19:22

Megszakadt két sorozat is – Videó

A Merkantil bank labdarúgó NB II. 26. fordulójában a Szeged-Csanád GA a Tiszakécske ellen hazai pályán, a Szent Gellért Fórumban 2–0-s vereséget szenvedett.

Mádi József

Haris Attila megint nagy mezőnymunkát végzett.

Fotó: Gémes Sándor

5, illetve 15 mérkőzés. Az előbbi szám a Szeged veretlenségi, az utóbbi a Tiszakécske nyeretlenségi sorozatára vonatkozott a meccs elején. 

Papp Áron révén az első öt percben kétszer is a 16-oson belülre került a Szeged, ám a támadó bátortalan volt mindkét esetben, majd Óvári Zsolt labdája pattant fölé egy tiszakécskei hátról.  

Ezután sokáig nem történt semmi, majd jött Bíró Bence lövése, amelynél Kiss Ágoston a jobb alsó sarok előtt vetődve szedte össze a labdát.

A szünet előtti tíz  percben már a vendégek is eljutottak a szegedi kapuig, ám Molnár-Farkas Tamásnak nem kellett beavatkoznia, a védők jól tették a dolgukat. Sőt Kocsis Dominik révén megérkezett az első tiszakécskei kaput eltaláló lövés is. 

Hidegzuhany a második félidő elején: a 48. percben többször is visszakerült a labda a vendégekhez, végül Zamostny Balázs lekészítése után Kocsis Dominik 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 0–1. A Szeged 515 perc után kapott újra gólt a labdarúgó NB II.-ben.

Lassan ébredezett a sokkból a Szeged, amely egészen a 60. percig nem találta önmagát. Ekkor Zuigéber Ákos a 16-os vonaláról lőtt, a labda éppen csak elment a jobb alsó sarok mellett.  

A 74. percben Vajda Roland lesgyanús helyzetben lépett ki egyedül, kicselezte Molnár-Farkast, majd a kapuba gurított, 0–2.

A Szeged mindent megpróbált, ám Zuigéber, Kővári és Haris lövése is pontatlan volt, igazi ziccert pedig nem is tudott kialakítani a hazai csapat.

Alekszandar Sztevanovics: – Sajnos nem láttam most a pályán csapatomat. Szinten alul teljesítettünk, elfogadom és vállalom a felelősséget, talán nem megfelelően készítettük fel őket ezúttal. Vannak olyan játékosok, akik nem tudják feldolgozni ezt a fajta nyomást, talán több tejet kellene meginniuk. Megtanultuk a leckét, ez már történelem, rossz történelem, előre kell tekinteni a következő meccsre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában