A Honvéd érkezik a Tiszavirágba

2024.03.29. 17:47

Négy OB I.-es vízilabdacsapatból csak egy játszik itthon

Mind a négy Csongrád-Csanád vármegyei OB I.-es vízilabdacsapatra bajnoki mérkőzés vár a hosszúhétvégén. Közülük viszont csak a Zue.hu Szegedi VE férficsapata játszik itthon, ma 15 órától a Tiszavirág Sportuszodában a Honvéd ellen.

Becsei Dávid

Nagy Mártonék pontra vagy pontokra váltanák a jó játékukat a felsőházi rájátszásban.

Fotó: Karnok Csaba

Nagyon vágynak már egy bravúrsikerre a szegedi férfi vízilabdázók a felsőházi rájátszásban. A Ferencváros, a Szolnok és a BVSC ellen is kifejezetten jó és izgalmas meccset játszottak Sántáék, folyamatosan javítva teljesítményüket. Most a Honvéd ellen is feljebb lépnének a lépcsőn és immár pontot szereznének, amihez szeptemberben tévés mérkőzésen elképesztően közel jártak. Másfél perccel a vége előtt még a döntetlenért támadtak, végül a fővárosiak nyertek 9–7-re otthon.

Parádésan indította a férfibajnokság alsóházi rájátszását a Metalcom Szentes. Kis Gábor vezetőedző tanítványai elmúlt három találkozójukat egyaránt megnyerték, amivel egy két és fél éves rossz időszakot hagytak maguk mögött. Idén már biztosan nem fenyegetheti a Kurca-partiakat a kiesés réme, a 9–12. helyért játszhatnak majd. Ma 15 órától viszont még annak a Miskolcnak a vendégeként ugranak medencébe a középszakaszban, amely eddig tizenkét pontot gyűjtött, a Szentes viszont tizenhatot.

A női vízilabda OB I. alapszakaszának 15. fordulójában a Valdor Szentes ma 17 órától a BVSC otthonában játszik, míg a szegediek 18 órától III. kerületi TVE-vel találkoznak Budapesten. A BVSC az ötödik, a III. kerület a hatodik, a Szentes a hetedik, a Szeged pedig kilencedik a női OB I. tabelláján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában