Hiába volt két gólos előnyben, mégis csak ikszelt a Szeged-Csanád II.

2024.04.01. 08:01

Elveszítettek két pontot

Hiába vezetett a második félidő elején két góllal is a Szeged-Csanád GA II. a labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjának 22. fordulójában, mégis meg kellett elégednie az egy ponttal Füzesgyarmaton.

Mádi József

Vladul (balról) és Pataki góljával 2–0-ra vezetett a Szeged II., mégsem tudott nyerni.

Fotó: Karnok Csaba

Az első félidőben nem sok eseményt lehetett feljegyezni, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.

A szünet után előbb a 49. percben egy jobb oldali beadás után Vladul Stefan fejelte a földre a labdát nagyjából 10 méterre a kaputól, amely a bal felső sarokba pattant, majd az 55. percben a szünetben beállt Maronyai Zalán a bal oldalon került a védők mögé, lapos passzából pedig Pataki Zoltán szerzett gólt, 0–2.

Sajnos a két gólos előny nem volt elég, mert a hazaiak kiegyenlítettek. A 73. percben 11-eshez jutott a Füzesgyarmat, és a jobbra vetődő Szalontai Bálint fölött emelte a hálóba a labdát Schmidt Ákos, két perc múlva pedig eléggé lesgyanús helyzetben kapta a labdát Sándor Raul, aki a 16-oson belülről kilőtte a jobb alsó sarkot, 2–2. 

Bilics Igor: – Igaz, hogy idegenből elhoztunk egy értékes pontot, ráadásul nehéz pályán és elég nehéz körülmények között futballoztunk, így akár elégedettek is lehetünk. Ám ha a meccs képét nézzük, azt, hogy vezettünk 2–0-ra, irányítottuk a játékot, ám öt percen belül hihetetlen koncentrációhiánybál kaptunk két könnyű gólt, és az egész munkánk elúszott, akkor sokkal inkább azt mondhatjuk, hogy két pontot veszítettünk ezen a meccsen.

Füzesgyarmat–Szeged-Csanád GA 2–2 (0–0)
Labdarúgó NB III., Délkeleti csoport, 22. forduló. Füzesgyarmat, városi sporttelep, 300 néző. Vezette: Fehérvári Patrik (Bán Kristóf, Balogh Bence).
Füzesgyarmat: Fildan – Mező, Kis Sz., Szakács (Szabó M., 68.), Sándor R., Schmidt Á., Soós, Achim S., Jónyer, Dlehány (Csáki, 68.). Vezetőedző: Szabados Tamás.
Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Sándor M., Berta, Benyó, Lestyán, Vladul, Bakó (Milencovici, 64.), Dudás (Burai, 64.), Nagy D. (Maronyai, a szünetben), Gyuga, Pataki Z. Vezetőedző: Bilics Igor.
Gólszerzők: Schmidt Á. (73., 11-esből), Sándor R. (75.), ill. Vladul (49.), Pataki Z.(55.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában