Helyi sport

2024.04.10. 11:33

Indul a rájátszás a Kosársuli számára

Csütörtökön már a play-offban folytathatja kiváló sorozatát a Vásárhelyi Kosársuli.

Delmagyar.hu

Márciusban hazai pályán már legyőzte rájátszásbeli ellenfelét a Kosársuli.

Fotó: Vásárhelyi Kosársuli

Tizenkét mérkőzésből álló győzelmi sorozattal zárta az alapszakaszt a Vásárhelyi Kosársuli a férfi kosárlabda NB I./B Zöld csoportjában. Mindez negyedik helyet jelentett a vásárhelyiek számára, így a rájátszás negyeddöntőjében az ötödik helyezett Veszprém lesz a Kosársuli ellenfele.

Az alapszakasz során a veszprémiek kettővel kevesebb mérkőzést nyerve végeztek az ötödik helyen, a két csapat pedig egyaránt hozta a hazai mérkőzését ebben a párosításban az idei szezonban lejátszott meccseken. November végén a Veszprém 109–75-re nyert hazai pályán, amiért a vásárhelyiek szűk egy hónapja vágtak vissza a Hódtóiban, miután 94–84-re győztek a veszprémiek ellen.

A két nyert meccsig tartó párharc első mérkőzését csütörtökön 18.30-tól rendezik a Hódtói sportcsarnokban, majd a második felvonás szombaton következik Veszprémben – amennyiben pedig szükség lesz rá, akkor a harmadik találkozót jövő szerdán, április 17-én rendezik Hódmezővásárhelyen, hiszen mivel a Kosársuli végzett előrébb, így nála van a pályaelőny a párharc során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában