Egy gól döntött a két tartalékcsapat meccsén

2024.04.14. 16:54

Kár a vereségért

A labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjának 24. fordulójában a Szeged-Csanád GA II. fájó vereséget szenvedett a közvetlen rivális Honvéd II. otthonában.

Mádi József

A fehér mezes szegediek hiába támadták a Honvéd II. kapuját.

Fotó: Karnok Csaba

A szegedi csapatban az első tétmérkőzésén kapott szerepet a korábbi korosztályos válogatott, Angliát is megjárt kapus, Onódi Ákos, aki eddig többször is szerepelt a kispadon.

A két tartalékcsapat egymás elleni mérkőzése döntő fontosságú volt a helyezések szempontjából, hiszen amelyik nyer, az az együttes távolodhat a kieső zónából. És ezt sajnos a fővárosi piros-fekete alakulat mondhatja el magáról...

A mindent eldöntő találat az 56. percben született, amikor a Honvéd II. a saját térfeléről felépített támadás után szerzett vezetést. Ekkor a jobb oldalon bontotta meg a szegedi védelmet a hazai csapat, a 16-oson belülre került Benkő László erős és lapos beadására az ötösön érkezett Simon Benedek, akinek már nem okozott gondot közelről a hálóba belsőznie.  

Bilics Igor: – Nehéz bármit is mondani ilyen meccs után... Az első félidőben akár el is dönthettük volna a meccset, vagy legalább abba az irányba vihettük volna a mérkőzést, ahova szerettük volna. Sajnos a második félidőben egy hiba után megbüntetett minket az ellenfél. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a mai meccs játékosa a hazai kapus volt, a 3-4 bravúros védése sokat segített, hogy ne tudjunk nyerni.

Honvéd II.–Szeged-Csanád GA II. 1–0 (0–0)
Labdarúgó NB III., Délkeleti csoport, 24. forduló. Budapest, Magyar Futball Akadémia, 150 néző. Vezette: Takács Ákos (Urbán Richárd, Imrő János).
Honvéd II.: Gyetván – Bakó (Pintér M., a szünetben), Gincsai (Vojtko, 76.), Kaczvinszki, Kis K. (Sebe, 90.) – Kocsis G., Menyhárt, Kalocsány (Hancz, a szünetben) – Haragos, Simon B. (Tóth L., 76.), Benkő. Vezetőedző: Kurucsai Milán.
Szeged-Csanád GA II.: Ónodi – Berta, Burai, Sándor, Gyuga – Benyó (Bakó, 49.), Pataki, Dudás (MIlencovici, 69.) – Nagy D. (Maronyai, 69.), Vladul, Földi (Doncsecz, a szünetben). Vezetőedző: Bilics Igor.
Gólszerző: Simon B. (56.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában