Sajtónyilvános edzést tartott a női labdarúgó-válogatott

2024.04.04. 17:27

Készen állnak a selejtezőkre – Videó

A magyar női labdarúgó-válogatott megtartotta utolsó edzését a szegedi Szent Gellért Fórumban, ahol péntek 17.45-kor Azerbajdzsán ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezősorozatát.

Mádi József

Szarvas Alexandra az első mérkőzésére készül a válogatott élén.

Fotó: MLSZ.HU

Ahogy ilyenkor szokás, az újságírók mindössze tizenöt percig nézhették a magyar női labdarúgó-válogatott tétmérkőzés előtti utolsó edzését – ez így van mindenhol.

Ezen idő alatt a csapat a bemelegítés futórészét végezte el, majd védekezési és támadási gyakorlatok következtek, ennyi fér bele a negyedórába.

Mint ismert, a nemrég kinevezett új szövetségi kapitány, Szarvas Alexandra vezetésével Szegeden kezdi meg Európa-bajnoki selejezős szereplését a magyar női válogatott, ennek a meccsnek az otthona pedig a Szent Gellért Fórum. A mieink hétfő óta készülnek Szegeden, és a péntek 17.45-kor kezdődő Azerbajdzsán elleni meccs után még itt is maradnak, majd vasárnap utaznak el, hétfőn pedig már újabb Eb-selejtező vár rájuk Törökországban, Isztambulban.

A magyar nemzeti csapatban Schildkraut Fruzsina, Csányi Diána és Savanya Csilla révén három szegedi származású játékos is helyet kapott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában