A Szeged-Csanád GA II. hazai pályán szerepel

2024.04.06. 07:07

Martfűi vendégek

A labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjában a Szeged-Csanád GA II. hazai pályán szerepel: vasárnap 11 órától a Szent Gellért Fórumban a Martfű lesz a vendég.

Mádi József

Bilics Igor ismét olyan meccsre készítheti fel a csapatot, amely nyerhető.

Fotó: Karnok Csaba

Az ősszel a Szeged-Csanád GA II. az ötödik meccsén szerezte meg az első pontját, és a hetedik mérkőzésén győzött először, ekkor 5 ponttal állt.

Ehhez képest ugyanezen hét ellenféllel (Vasas II., HFC, Cegléd, Pénzügyőr, Monor, KTE II., Füzesgyarmat) szemben a második körben már 8 pontot gyűjtött.

Mivel fogynak a mérkőzések, így olyan bajnoki következik a sorozat 23. fordulójában, amely megint fontos lehet a bent maradás kiharcolása szempontjából. Vasárnap 11 órától a Martfű látogat a Szent Gellért Fórumba, amelytől idegenben 2–1-re kikapott a csapat. 

Bilics Igor tanítványainak nagyon lényeges lenne a három pont begyűjtése, mert akkor még mindig belátható távolságban lenne a 12. hely, amely NB III.-as hosszabbítást érne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában