A hétvégén már friss apukaként lépett pályára

2024.04.08. 17:10

Megszületett Zsótér Donát első gyermeke – KÉP

Csereként 25 percet töltött a pályán Zsótér Donát vasárnap este a Kecskemét–Puskás Akadémia NB I.-es labdarúgó-mérkőzésen. A meccset a hajrában fordítva 2–1-re nyerték meg a vendégek. Ekkor már friss édesapaként lépett pályára a kisteleki származású futballista a hazaiak mezében, ugyanis április 4-én megszületett első gyermeke, Zsótér Áron Donát.

Becsei Dávid

Zsótér Donát 16 meccsen kezdőként és 8 mérkőzésen csereként lépett pályára a Kecskemétben.

Fotó: Török Attila/MW

– 2024. április 4-én 3310 grammal és 54 centiméterrel megszületett középpályásunknak és feleségének első gyermeke, Zsótér Áron Donát. Anya egy hős volt, apa pedig rendkívül büszke és boldog, és ami a legfontosabb: mindenki egészséges – közölte az örömhírt Zsótér Donát jelenlegi klubja a Kecskeméti TE.

Zsótérék jelenleg a kilencedik helyen állnak a tabellán 34 ponttal, akárcsak a 10. Újpest. A kiesést jelentő 11. pozíciót elfoglaló Kisvárda 21 pontnál jár, hat forduló van még hátra a bajnokságból. A KTE legközelebb szombaton 17 órától játszik bajnoki találkozót a Diósgyőr otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában