Jelenleg a 9. helyen állnak

2024.04.09. 16:24

Megvan, ki lesz a szegedi női vízilabdacsapat vezetőedzője a következő szezonban

Elégedettek az eddig elvégzett munkájával, így a következő szezonra is meghosszabbította Szabó Tamás vezetőedző szerződését a Szegedi VE OB I.-es női vízilabdacsapata.

Becsei Dávid

Elégedettek Szabó Tamás munkájával a Szegedi VE-nél.

Fotó: Török János

Április 25-én lesz egy éve, hogy bejelentették,egy nagy klubbá egyesül Szegeden a női és a férfi vízilabda, de utánpótlás fronton is közösen folytatják.. Ezzel kapcsolatban Juhász Zsolt, a Szegedi Vízilabda Egylet ügyvezetője úgy fogalmazott, nagyot léptek előre,a fiatal női csapatuk sokat fejlődött, de az utánpótlásban is szeretnének előrelépni. Ebben pedig Szabó Tamásnak fontos szerepe van, így a legnagyobb örömükre együtt folytatják a közös munkát.

A jelenleg is tartó szezon előtt vette át Szabó Tamás az OB I.-es szegedi női vízilabdacsapat irányítását. Előtte ideiglenesen Barna Tamás volt az együttes élén, ő pedig azt a Varga Tamást váltotta a vezetőedzői pozícióban, aki nagyjából öt éven át dolgozott együtt a szegedi lányokkal.

A női vízilabda OB I. alapszakaszából még két forduló van hátra a Szegednek, amely eddig kilenc pontot gyűjtött és a kilencedik helyen áll a tabellán. Szombaton 17 órától a Ferencvárost, egy hét múlva pedig a Dunaújvárost látják vendégül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában