Az utánpótláscsapatok több kiváló eredményt is elértek

2024.04.11. 16:46

Szegedi győzelem Békéscsabán

A Szeged-Csanád GA utánpótlás labdarúgócsapatai közül az U17-esek Békéscsabán nyertek, míg az U19-esek és az U16-osok ikszeltek.

Papp Botond (balról) és az U17-esek remek győzelmet arattak.

Fotó: Karnok Csaba

Eredmények, MLSZ országos U19, Alap csoport, 16. forduló:
Szeged-Csanád GA–UTE 2–2 (0–1)
Szeged-Csanád GA: Rabi – Gera, Simon, Léwang, Lőrincz B., Boda (Ördög 46.), Budai (Nagy 46.), Mihálffy (Szekeres 70.), Gáti (Kovács 70.), Milencovici, Mikó. Vezetőedző: Makra Zsolt.
Gólszerzők: Simon (56.), Szekeres (78.), ill. Soós (32.), Molnár (84.).
Makra Zsolt: – Dicséret illeti minden játékosomat, mert az áprilisi forróságban nagyot melóztak, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt. Sajnos a végén nem koncentráltunk eléggé, így elúszott a győzelmünk.

MLSZ országos U17, Alap csoport, 16. forduló:
Békéscsaba 1912 Előre–Szeged-Csanád GA 1–3 (1–1)
Szeged-Csanád GA: Bartók – Molnár, Tóth D., Denucz (Szabó 68.), Nógrádi, Süle (Pohner 63.), Pap B., Mádi Sz. (Krizsán 83.), Csikós, Lőrincz L., Bezzeg (Matiuta 68.). Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Nagy (5.) ill. Süle (22.), Pohner (67.), Szabó (77.).
Podonyi Norbert: – Az előző héthez képest a játék minden elemében előrelépett a csapat, az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Ugyan egy kontrából az ellenfelünk megszerezte a mérkőzés elején a vezetést, de erre jól reagáltunk ismét, majd a félidő közepén kiegyenlítettünk. A második félidőben is mi domináltunk, majd a cseréinknek köszönhetően magabiztosan megnyertük a találkozót. Éretten és jól játszottunk.

MLSZ országos U16, Alap csoport, 16. forduló:
Szeged-Csanád GA–Paksi FC 1–1 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Farkas – Pipis, Lukácsi, Szőke (Mahler 76.), Sümeghy, Karácsonyi (Sándor 71.), Tóth N., Pleskó, Lakatos (Nagy 46.), Tojzán (Lázár 58.), Kincses. Vezetőedző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Tóth N. (58.) ill. Jankó (52.).
Kikity Márió: – Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, harcias játék volt. Végig mi diktáltuk a tempót, sajnálom, hogy nem sikerült nyerni, mert megérdemelte volna a csapat. Jobban kell koncentrálnunk a befejezéseknél. A következő mérkőzésen meg kell mutatnunk, hogy ott van bennünk a vágy, a szenvedély és az elkötelezettség a győzelemre, és hogy továbbra is nyomást tudjunk gyakorolni az ellenfeleinkre.

MLSZ országos U15, Kiemelt csoport, 16. forduló:
Zalaegerszegi TE–Szeged-Csanád GA 3–0 (2–0)
Szeged-Csanád GA: Mesaros (Tanács 41.) – Tóth-Sági (Kalmár 61.), Müller (Mucsi 41.), Tóth R., Kocsis, Szanka, Horváth (Mayer 66.), Csikós (Szántó 61.), Erőss (Skorka 66.), Kovács, András (Gyuris 41.). Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Bazsika (7., 38.), Nyári (54.).
Kovács Péter: – Alacsony színvonalú mérkőzésen enerváltan játszottunk, így az ellenfél 3 előre rúgott labdából szerzett góllal otthon tartotta a három pontot.

MLSZ országos U14, Alap csoport, Keleti ág, 19. forduló:
Szolnoki MÁV FC–Szeged-Csanád GA 3–1 (1–0)
Szeged-Csanád GA: Németh – Nagygyörgy, Ötvös (Borbás 55.), Dóczi-Maróti, Balog, Sinkó (Csuka 50.), Varga, Szeles, Gáti, Takács, Donkó. Vezetőedző: Hacker Bence.
Gólszerzők: Viola (13.), Pelles (78.), Nagy A. (82.) ill. Borbás (76.).
Hacker Bence: – Nehéz mérkőzést játszottunk egy papíron nálunk erősebb csapat ellen. Örömteli, hogy a játékosaim felvették a kesztyűt, és főleg a második félidőben remekül játszottak. Szervezettek voltunk és nagy elszántsággal játszottunk, ez nagyon jó alap. Erőfeszítéseinket a 76. percben siker koronázta, de sajnos a végén még belehibáztunk. Ez nyilván nagyon bosszantó, még akkor is, ha a játék és főleg a küzdelem kiemelhető. Ebben az életkorban azt hiszem normális ez, de szeretném, ha a játékosaim megértenék és megtanulnák, mi kell ilyenkor a "sikerhez". Dicséret mindenkinek, aki ma pályára lépett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában