A szegedi klub sportolói Jászberényben versenyeztek

2024.04.19. 13:18

Tizenegyen álltak dobogóra

Jászberény adott otthont a grappling UWW válogatóversenynek, amelyen a Szegedi Harcosok SE Dedi Team több remek eredményt és érmes helyezést is elért.

Bertalan Dezső és csapata kiválóan szerepelt Jászberényben.

Fotó: Dedi Team

Az esemény válogató volt az U17-es, az U20-as és a felnőtt korosztálynak, egyben a G4 Grappling Liga 20234-es évadában a második forduló volt minden generációban.

A jászberényi versenyre 40 klub 266 fővel 420 nevezést adott le, a Szegedi Harcosok SE Dedi Team pedig 13 sportolóval vett részt az eseményen – mindannyian a NoGi kategóriában indultak.

A Tisza-partiak csapatából 11-en dobogón végeztek, összességében pedig két arany-, hat ezüst- és két bronzérem volt a mérleg.

UWW grappling válogató, Jászberény. A Szegedi Harcosok SE Dedi Team versenyzőinek eredményei. NoGi grappling, lányok, ifjúsági I., kezdő, 72 kg: 1. Rimovszky Laura. Kadettek, kezdők, 90 kg: 2. Engi Ticiána Anabella. Juniorok, kezdők, 64 kg: 3. Szelezsán Csilla,

NoGi grappling, fiúk, kezdők, 59 kg: 1. Sajtos Milán István, 2. Oláh Roland, 4. Makra Dávid Zsolt;  Kadettek, kezdők, 63 kg: 2. Tóth Zalán; 76 kg: 1. Seres Levente; 85 kg: 2. Zámbó Mihály Sándor. Haladók, 71 kg: 2. Szikora Gellért. Felnőttek, kezdők, 71 kg: 2. Bozóki Roland, 77 kg: 3. Víg Ivó, 4. Bánfi Kristóf.

Edző: Bertalan Dezső, segítők: Pópity Péter, Albert Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában