A szegedi ökölvívó megint bajnoki övért bokszol

2024.04.17. 20:44

Újra ringben Kis Máté

Kiderült, mikor és kivel bokszol megint nemzetközi címmeccset a szegedi ökölvívó, Kis Máté.

Kis Máté (jobbról) május 24-én megint nemzetközi címért bokszol.

Fotó: New School Promotion

Május 24., Budapest.

Ekkor következik a szegedi Kis Máté (30, 25 meccs, 22 győzelem ebből 14 kiütésessel, 1 kiütéses vereség és 2 döntetlen) újabb nemzetközi ökölvívó-mérkőzése.

A fővárosi BOK-csarnokban a WBO (World Boxing Organization) nagyközépsúlyú global címmérkőzése lesz a rendkívül elhivatott és szorgalmas sportoló újabb remeknek ígérkező összecsapása.

Kis Máté az IBO (International Boxing Organization) szervezet nagyközépsúlyú nemzetközi övéért már bokszolt, és akkor még 2023 februárjában legyőzte a francia Armen Yepremyant – mindezt Algyőn, ahol a Fehér Ignác Sportcsarnokban vitte végbe a Magyar Szövetség Hivatásos Tagozatának 2018-as legjobbja.

Most pedig itt az őjabb feladat, amely egyáltalán nem ígérkezik sétamenetnek: a bosznia-hercegovinai Zeljko Stegic (34) az eddigi 22 profi meccse közül 21-et megnyert, ebből 18-at kiütéssel, míg egyet elveszített – azt is kiütéssel.

Szóval két igazi "ütőgép" találkozhat, ennek szellemében készül a szegedi kiválóság is a New School Promotion gálájára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában