A szegedi harcos két versenyen is jól szerepelt

2024.05.15. 09:21

Minden éremből jutott egy

A szegedi Popovits Patrik két versenyen összesen három érmet szerzett: kettőt grapplingben, egyet pedig kempóban. A fiatal sportoló minden színű medálból begyűjtött egyet-egyet.

A szegedi Popovits Patrik Jászberényben két érmet szerzett.

Fotó: ZR Szeged

Jászberényben rendezte meg a magyar grappling szakszövetség az idei ifjúsági országos bajnokságát, amelyen Popovits Patrik, a ZR Team Szeged versenyzője, a szegedi Madách Imre Magyar-Angol Két tanítási nyelvű Általános Iskola 7/B osztályos tanulója az ifjúsági II. kategóriában a 66 kilogrammos súlycsoportban a gi-submission versenyszámban harmadik helyezést ért el, míg a no-gi kategóriában egy pozícióval feljebb lépve lett ezüstérmes. A jászsági eseményen 22 egyesület 86 versenyzője indult, akik összesen 128 nevezést adtak le a hérom kategóriában (gi, no-gi, open).  

A fiatal sportoló nem sokkal később a Szigethalmon megrendezett 20. nyílt kempó nemzetközi bajnokságon gi-submission versenyszámban a Kempo Ronin-Dojo versenyzőjeként aranyérmet szerzett.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában