Helyi sport

2024.05.13. 14:07

Negyedik lett a Japánban megrendezett versenyen Mocsári Bence

A negyedik helyen végzett a Yokohamában megrendezett nemzetközi versenyen a makói paratriatlonista.

Delmagyar.hu

Támogatással segítik Mocsári Bence felkészülését.

Fotó: Mocsári Bence Facebook-oldala

Háromhetes ciprusi edzőtáborozást követően Japánban, a megszokottnál magasabb pontozási világkupa-versenyen állt rajthoz Mocsári Bence. A makói paratrialonista végig az élbolyban mozgott, és végül a negyedik helyen zárta a versenyt.

Az úszáson szépen jöttem, érzésre erős voltam. Kerékpározásra harmadiknak mentem ki a depóból, az első körön már sikerült az élre törni. A brazil ellenfelemmel váltakoztunk, végül előttem, másodikként szállt le a depónál, ennek ellenére hamarabb kezdtem meg a futást. Nagyon erős volt a mezőny, paralimpikonok, világbajnokok jöttek hátulról nagy tempókülönbséggel, végül pedig a negyedik helyet sikerült elérnem. Az érzések, az időeredmények és a kerékpáros statisztikák is azt mutatják, hogy jó irányba haladunk – összegzett a versenyt követően Mocsári Bence, aki szombaton már Üzbegisztánban, a világkupa következő állomásán versenyez. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában