A HFC megszerezheti a bronzérmet az NB III. Délkeleti csoportjában

2024.05.17. 14:52

Sok minden eldőlhet

Mádi József

Antal Krisztián és együttese megszerezheti a bronzérmet.

Fotó: Gémes Sándor

A labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjában kulcsfontosságú lesz a 29., utolsó előtti forduló a Csongrád-Csanád vármegyei csapatoknak. Eldőlhet az egyik alakulat sorsa, a Hódmezővásárhelyi FC ugyanis megszerezheti a harmadik helyet, míg a Szeged-Csanád GA II. léphet egyet a bent maradás felé.

A bronzérmes pozícióban álló HFC-nek van az egyszerűbb dolga, hiszen ha nyer vasárnap 17 órától sajét közönsége előtt a BKV Előre ellen, akkor biztos a harmadik hely. Ha nem nyer, hanem ikszel és a Körösladány nem győz a bajnok Békéscsaba ellen, akkor is ez a felállás, sőt ha a HFC és a Körösladány sem nyer, szintén tuti az érem.

A Szeged-Csanád GA II. ugyancsal vasárnap 17 órától Szolnokon lép pályára. Bilics Igor együttesének mindenképpen csak a három pont jelentheti az életet, és már úgy lép pályára, hogy tudja, mit játszott vasárnap délben a Kecskemét II. a Füzesgyarmattal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában