Helyi sport

2024.05.21. 16:18

Visszavágott az őszi vereségért a Floratom

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén, a Szécsény otthonában folytatta a bajnokságot a Floratom Szeged AC a férfi asztalitenisz Extraligában.

Illusztració: Dömötör Csaba

Az alsóház első két helyén álló gárda mérkőzésén a a páros mérkőzést ugyan öt szettben elveszítette a Szabó Krisztián–Vitsek Iván kettős a Bohács Gábor–Marko Petkov duó ellenében, egyéniben viszont mindketten vissza tudtak vágni ezért a vereségért. Szabó Bohács ellen három, míg Petkov ellen öt játszmában tudott győzni, míg Vitsek Petkov ellen ugyan az első játékot elveszítette, de ezt követően mindhárom játszmát nyerte, így szintén győzni tudott. Shan Xianyi ellen szintén nyert a szegediek rutinos játékosa, és így tett a fiatal Kizakisz Nikolaosz is, így 5:2-es győzelmet arattak a Tisza-partiak.

A szegedieknek még egy mérkőzésük maradt a szezonból, szombaton 11 órától a Győr elleni hazai találkozóval zárják az Extraliga 2023-24-es küzdelmeit.

Lukács Levente:Vitsek és Szabó remek egyéni játékának köszönhetően visszavágtunk az őszi vereségért.

Szerva ASE Szécsény–Floratom Szeged AC 2:5
Férfi asztalitenisz, Extraliga, alsóház, 4. forduló.
A szegedi győzelmeket szerezték: Kizakisz, Szabó K. (2), Vitsek (2). 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában