A választás tétje: háború vagy béke, biztonság vagy bizonytalanság

2022.03.20. 18:53

Lázár János a körzet lakóinak életét segítené

A választás tétje a háború miatt tovább bonyolódott – mondta tegnap Csanádalbertin Lázár János országgyűlési képviselő. A megye 4-es körzetének Fidesz-KDNP-s jelölje a hétvégén Csanádalberti mellett Ambrózfalván, Nagyéren és Pitvaroson is tartott utcai lakossági fórumot.

Kovács Erika

– Kérem, minél többen vegyenek részt a szavazáson, egy igennel voksoljanak a Fideszre, egy igennel Lázár Jánosra és 4 nemmel a népszavazáson feltett kérdésre – kérte Lázár János Csanádalbertin. Kiemelte, a választás tétje a háborúval tovább bonyolódott.

 

– A választás tétje, hogyan tudjuk megvédeni az országot, Magyarország érdekeit. Ha a mérleg két serpenyőjébe helyezik a két miniszterelnök-jelöltet, tapasztalhatják, mekkora a különbség. Márki-Zay Péter fegyvert, katonát, pénzt akar küldeni Ukrajnának, be akar avatkozni a háborúba, és ha ez nem lenne elég, mindennap változtatja az álláspontját. A magyar választókat pedig folyamatosan szidja – mondta. 

 

Hozzátette, azért jött délután, mert Márki-Zay Péter azt mondta, délelőtt 10 órára a falun élők részegek, gondolta ebéd utánra biztos kijózanodnak. Ezzel az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyik videóbeszédére utalt, amelyen a résztvevők jót derültek.

 

Lázár János szerint ha a választók Márki-Zay Péterre bízzák az országot április 3-án, akkor az a veszély fenyeget, hogy hazánk káoszba süllyed és háborúba sodródik.

 

– A választás igazi tétje, hogy háború vagy béke, biztonság vagy bizonytalanság, kiszámíthatóság vagy káosz legyen. Orbán Viktor vagy Márki-Zay Péter, ez a két út az ország előtt – emelte ki.

 

A képviselői mandátum kapcsán kifejtette, nem azt várják az emberek egy országgyűlési képviselőtől, hogy pártpolitikai zászlót lengessen, hanem azt, hogy a körzetben élő embereknek segítsen.

 

– Aki átutazik például Csanádalbertin, pontosan látja, hogy mennyi fejlődés történt – utalt az új művelődési házra, a bölcsődére, a felújított óvodára, idősek napközi otthonára, orvosi rendelőre, polgármesteri hivatalra. Felújították az utat is Csanádalberti és Pitvaros között.

 

– Ha megválasztanak, ahogy az előző években is tettem, segítem, hogy a település vezetésének elképzelései megvalósulhassanak. A választás tétje tehát az is, hogy tovább fejlődhet-e a vidék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!